ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Facebook Instagram
Search
Close this search box.
Bars
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
Menu
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
eurolife-728x90-1gif
Home Εκδηλώσεις

«Όποιος τρέχει με την καρδιά του δεν κουράζεται ποτέ»

Insurancedaily editorial team by Insurancedaily editorial team
23/09/2014 - Updated on 03/05/2015
in Εκδηλώσεις, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
A A
NC_4
Share on Facebook

NC_1Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κορυφαίος Ελληνοαμερικανός υπεραμαραθωνοδρόμος Dean (Κωνσταντίνος) Karnazes, «όποιος τρέχει με την καρδιά του δεν κουράζεται ποτέ».

Έτσι λοιπόν άνθρωποι όλων των ηλικιών και όλων των δυνατοτήτων έτρεξαν το περασμένο τριήμερο 19-21 Σεπτεμβρίου στο «Navarino Challenge», στο πλευρό του αθλητή της The North Face, στην Καλαμάτα και στην Costa Navarino.

Διαβάστε Επίσης

Π. Ξενουδάκης: Σε σταθερή πορεία ανάπτυξης ο κλάδος υγείας

Π. Ξενουδάκης: Σε σταθερή πορεία ανάπτυξης ο κλάδος υγείας

Jan 24, 2024
Η κινητοποίηση του χρηματοοικονομικού κλάδου για τους πλημμυροπαθείς

Η κινητοποίηση του χρηματοοικονομικού κλάδου για τους πλημμυροπαθείς

Oct 6, 2023

Πλήθος κόσμου αγκάλιασε τους εκατοντάδες συμμετέχοντες δρομείς που έτρεξαν χωρίς ανταγωνισμό και χωρίς χρονόμετρα για καλό σκοπό!

Το πλούσιο πρόγραμμα του «Navarino Challenge» περιελάμβανε το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου μία διαδρομή 15χλμ. στην Καλαμάτα, ενώ την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου η δράση μεταφέρθηκε στην Costa Navarino όπου πραγματοποιήθηκε ο ημιμαραθώνιος, καθώς και οι διαδρομές των 5χλμ. και του 1χλμ. για παιδιά.

Η διοργάνωση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την χορηγική υποστήριξη των εταιρειών Allianz Ελλάδος, Ford Motor Ελλάς, Heraklio Travel, Chiquita, καθώς και του επίσημου ταξιδιωτικού γραφείου The Travel Company.

Το μήνυμα της ευαισθητοποίησης σχετικά με την παιδική παχυσαρκία και την καταπολέμησή της, μέσω της Μεσογειακής διατροφής και του υγιεινού τρόπου ζωής μετέφεραν οι ομιλητές της πολύ ενδιαφέρουσας ημερίδας: «Eat well – run well – live well» που διοργανώθηκε το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014, στο The Westin Resort Costa Navarino, το οποίο στήριξε και αυτό για ακόμα μία χρονιά τη διοργάνωση.

Το πρόγραμμα της ημερίδας περιελάμβανε τη βράβευση του δις αργυρού Ολυμπιονίκη του ταεκβοντο, Αλέξανδρου Νικολαΐδη από την Complex Hotel Manager της Starwood Hotels Costa Navarino, κα. Roberta Davanzo, καθώς και τη βράβευση του Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιου Πρωταθλητή στην κολύμβηση, Σπύρου Γιαννιώτη, από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Allianz Ελλάδος, κ. Πέτρο Παπανικολάου. Στο ενημερωτικό μέρος της εκδήλωσης, μίλησαν ο Δρ. Δημοσθένης Παναγιωτάκος, Καθηγητής Βιοστατιστικής – Επιδημιολογίας, Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Υγείας & Αγωγής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, η Δρ. Χριστίνα Χρυσοχόου, Ιατρός – Καρδιολόγος, Επιμελήτρια Α, Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, Ιατρικής Σχολής, Πανεπιστημίου Αθηνών, ο κ. Μιχάλης Τουμπής, Πρόεδρος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, η Φαίη Ευθυμίου, διευθύντρια του περιοδικού «Forma», καθώς και ο Dean Karnazes.

NC_2Όσοι διέμειναν στο The Westin Resort Costa Navarino είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα ταεκβοντο από τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, να κολυμπήσουν μαζί με τον Σπύρο Γιαννώτη, να κάνουν μαθήματα pilates με την κορυφαία γυμνάστρια Μάντη Περσάκη, να παρακολουθήσουν το μοναδικό αφιέρωμα του National Geographic Channel «Διασκέδασε το Μυαλό σου» μέσα από την προβολή των επεισοδίων της εκπομπής «Brain Games» και να απολαύσουν ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς.

Στο πλαίσιο του «Navarino Challenge» o Ολυμπιονίκης αθλητής Αλέξανδρος Νικολαΐδης, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Με μεγάλη μου χαρά συμμετείχα για ακόμα μία χρονιά στο “Navarino Challenge” ενισχύοντας το πλούσιο πρόγραμμα του. Είχαμε την ευκαιρία να εμφυσήσουμε σε μικρούς και μεγάλους τις αξίες και τα ιδεώδη ενός Ολυμπιακού αθλήματος που έδωσε πολλές χαρές και πρωτιές στην πατρίδα μας και έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης στην διοργάνωση αυτή». Από την πλευρά του ο Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος πρωταθλητής Σπύρος Γιαννιώτης ανέφερε: «Εμείς προτρέπουμε τους ανθρώπους όλων των ηλικιών να κολυμπούν, ζώντας την κάθε στιγμή με την καρδιά τους, όπως και ο Dean. Ζούμε σε μία χώρα που διαθέτει πανέμορφες θάλασσες, όπως είναι οι παραλίες της Μεσσηνίας τις οποίες οφείλουμε να προσέχουμε και φυσικά να απολαμβάνουμε με ασφάλεια».

Ειδικοί Πνευμονολόγοι, στο πλαίσιο της ενημερωτικής εκστρατείας «ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑ» υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας και την υποστήριξη της Pfizer Hellas, πραγματοποίησαν δωρεάν σπιρομετρήσεις για το κοινό το Σάββατο 20/09 στην Κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας και την Κυριακή 21/09 στην Costa Navarino. Στόχος της ενέργειας ήταν η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τη σημασία της υιοθέτησης καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας υγιεινών συνηθειών, που περιλαμβάνουν τον εμβολιασμό κατά λοιμωδών νοσημάτων όπως η γρίπη και η πνευμονιοκοκκική νόσος, η διακοπή καπνίσματος, η ισορροπημένη διατροφή, η τακτική άσκηση και οι κατάλληλες διαγνωστικές εξετάσεις.

Την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014, η τελετή λήξης του «Navarino Challenge» συνοδεύτηκε από μια μεγάλη γιορτή με παραδοσιακά τοπικά προϊόντα από τα Navarino Icons, τσίπουρο από τους αμπελώνες Navarino Vineyards και εδέσματα από τα γνωστά παραδοσιακά καταστήματα Αθανασίου.

Το «Navarino Challenge» πραγματοποιήθηκε υπό την Aιγίδα του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού με την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη των Δήμων Καλαμάτας, Πύλου-Νέστορος, Τριφυλίας, της Costa Navarino και του The Westin Resort.

Το «Navarino Challenge» στήριξαν επίσης, ως επίσημοι υποστηρικτές η Holmes Place, η εταιρεία Alpha (Άθλημα ΑΕΒΕ), το φυσικό μεταλλικό νερό «Βίκος» και οι φιλάνθρωποι Michael & Trianthe Dakolias, ενώ επίσημος συνεργάτης της διοργάνωσης ήταν ο Μακεδονικός Χαλβάς.

NC_3Την εκδήλωση υποστήριξαν ως αρωγοί ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, το Κολλέγιο Αθηνών – Κολλέγιο Ψυχικού και η MSPS ενώ για ακόμα μία χρονιά στάθηκαν στο πλευρό της διοργάνωσης οι εθελοντές του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Το «Navarino Challenge» εντάχθηκε φέτος στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Καλαμάτας.

Επίσημοι Χορηγοί: The North Face, Allianz Ελλάδος, Ford Motor Ελλάς, Heraklio Travel, Εκστρατεία: «Μεγαλώνουμε με υγεία» υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρίας και την υποστήριξη της Pfizer Hellas, Chiquita

Επίσημο Ταξιδιωτικό Γραφείο: The Travel Company

Επίσημοι Υποστηρικτές: Navarino Icons, Holmes Place, Alpha (Άθλημα ΑΕΒΕ), φυσικό μεταλλικό νερό «Βίκος», Michael & Trianthe Dakolias

Συνεργάτης: Μακεδονικός Χαλβάς

Αρωγοί: Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, Κολλέγιο Αθηνών – Κολλέγιο Ψυχικού, Καταστήματα Αθανασίου, MSPS

Tags: Allianz ΕλλάδοςεκδήλωσηΕΚΕ
new-cover-insurancegif

Related Posts

Μια πράξη αγάπης από την Affidea: Η φιλανθρωπική παράσταση που ένωσε το κοινό για τα παιδιά που έχουν ανάγκη
Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Μια πράξη αγάπης από την Affidea: Η φιλανθρωπική παράσταση που ένωσε το κοινό για τα παιδιά που έχουν ανάγκη

by Insurancedaily editorial team
May 20, 2025
Εκπαιδευτική Συνάντηση της Interasco στη Β. Ελλάδα
Εκδηλώσεις

Εκπαιδευτική Συνάντηση της Interasco στη Β. Ελλάδα

by Insurancedaily editorial team
May 12, 2025
Περί λαού, κοινωνικών αντιθέσεων, λαϊκισμού και αστικού πολιτισμού
Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Περί λαού, κοινωνικών αντιθέσεων, λαϊκισμού και αστικού πολιτισμού

by Insurancedaily editorial team
May 9, 2025 - Updated on May 12, 2025
Η Interamerican ταξιδεύει τους συνεργάτες της στην καρδιά της Λατινικής Αμερικής
ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Η Interamerican ταξιδεύει τους συνεργάτες της στην καρδιά της Λατινικής Αμερικής

by Insurancedaily editorial team
May 8, 2025
Το EEA αρωγός σε μία πιο «πράσινη» Αθήνα
Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Το EEA αρωγός σε μία πιο «πράσινη» Αθήνα

by Insurancedaily editorial team
May 7, 2025
Clean Up – Safety Day του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας ΙΟΑΣ
Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Clean Up – Safety Day του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας ΙΟΑΣ

by Insurancedaily editorial team
May 7, 2025
Στο Miami οι κορυφαίοι του Δικτύου Πωλήσεων της Allianz
ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Στο Miami οι κορυφαίοι του Δικτύου Πωλήσεων της Allianz

by Insurancedaily editorial team
May 6, 2025
Νέα δενδροφύτευση του ΕΕΑ στο Άλσος Ευελπίδων αύριο στις 17:00
Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Νέα δενδροφύτευση του ΕΕΑ στο Άλσος Ευελπίδων αύριο στις 17:00

by Insurancedaily editorial team
May 5, 2025
H Groupama ανακαινίζει δύο Κέντρα των Παιδικών Χωριών SOS στη Θεσσαλονίκη
Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

H Groupama ανακαινίζει δύο Κέντρα των Παιδικών Χωριών SOS

by Insurancedaily Editorial Team
May 5, 2025

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I agree to the Terms & Conditions and Privacy Policy.

300x250png
300x250-4gif
technopan-koufomata-pvcpng

TOP#5 Insurancedaily

    Εγγραφή στο Newsletter

    +12,000 εγγεγραμμένοι χρήστες ενημερώνονται καθημερινά για θέματα Ιδιωτικής Ασφάλισης από το Newsletter του insurancedaily.gr

    Facebook Instagram Youtube
    • Όροι χρήσης
    • Προστασία προσωπικών δεδομένων
    • Cookies
    • Πληροφορίες
    • Επικοινωνήστε μαζί μας
    • Όροι χρήσης
    • Προστασία προσωπικών δεδομένων
    • Cookies
    • Πληροφορίες
    • Επικοινωνήστε μαζί μας
    © MORAX MEDIA Α.Ε.

    Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2023

    Insurancedaily.gr | Ταυτότητα

    • Διαχειριστής / Διευθυντής: Mωράκης Μιχαήλ
    • Διευθύντρια Σύνταξης: Βίκυ Γερασίμου
    • Ιδιοκτησία: Morax Media Α.Ε.
    • Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος
    • Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ
    • Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672
    • Email: info@insurancedaily.gr, Tηλ: +30 210 9594121

    Add New Playlist

    No Result
    View All Result
    • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
    • ΜΕΛΕΤΕΣ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΕΚΕ

    © 2020 Insurancedaily.gr - by Morax Media s.a..

    Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία πλοήγησης και προσωποποιημένο περιεχόμενο.
    • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
    • ΜΕΛΕΤΕΣ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΕΚΕ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
    • ΜΕΛΕΤΕΣ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΕΚΕ