Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ατλαντική Ένωση: 1η σε φερεγγυότητα & αξιοπιστία Ασφαλιστική Εταιρεία Γενικών Ασφαλειών & Ζωής

Juerg Schiltknecht,Γιάννης Λαπατάς

Για τρίτη συνεχή χρονιά η Ατλαντική Ένωση αναδείχθηκε πρώτη σε αξιοπιστία και φερεγγυότητα Ασφαλιστική Εταιρία Γενικών Ασφαλίσεων και Ζωής.

Με κέρδη 6,339 εκατ. ευρώ έκλεισε το 2018 για την Ατλαντική Ένωση, ακολουθώντας την κερδοφόρα παράδοση των τελευταίων 30 ετών.

Κατά την διάρκεια της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιουνίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιάννης Λαπατάς ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της χρήσης του 2018, που έκλεισε με κέρδη 6,339 εκατ. ευρώ, ενώ τα Ίδια Κεφάλαια της Εταιρίας αυξήθηκαν κατά 4,27% και ανήλθαν σε 79,818 εκατ. ευρώ, έναντι 76,546 εκατ. ευρώ το 2017.

Η κάλυψη του περιθωρίου φερεγγυότητας στις 31/12/2018 στα πρότυπα της Solvency II οδηγίας, έφτασε σε 273,8%, καλύπτοντας τρεις φορές περίπου, τα απαιτούμενα εποπτικά κεφάλαια. Η επιτυχία αυτή είναι ακόμα πιο σημαντική, γιατί η Ατλαντική Ένωση δεν έκανε χρήση οποιουδήποτε μεταβατικού μέτρου.

(Aπό αριστερά) Οι κ. Σ. Στασινόπουλος, Γ. Λαπατάς, J. Schiltknecht, Λ. Μπαλτατζής, Δ. Καλλιώρας, Ε. Μπαχαρόπουλος, Β. Μπακούσης
(Aπό αριστερά) Οι κ. Σ. Στασινόπουλος, Γ. Λαπατάς, J. Schiltknecht, Λ. Μπαλτατζής, Δ. Καλλιώρας, Ε. Μπαχαρόπουλος, Β. Μπακούσης

Την Διοίκηση και τα Στελέχη της Εταιρίας συνεχάρη ο εκπρόσωπος και Διευθύνων Σύμβουλος της Βasler κ. Juerg Schiltknecht ο οποίος τόνισε:

«Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στην Διοίκηση και το προσωπικό της Εταιρίας, για τα πολύ καλά αποτελέσματα που είχε και το 2018 η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.

Στον όμιλο της Baloise είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για άλλη μία χρονιά με τα αποτελέσματα. Η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ είναι για εμάς παράδειγμα σωστής και αποτελεσματικής διοίκησης μίας Ασφαλιστικής Επιχείρησης.

Προσβλέπουμε στην συνέχεια της καλής πορείας της Επιχείρησης και ελπίζουμε τα επόμενα χρόνια να έχουμε ακόμα στενότερη συνεργασία και σε άλλους τομείς».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen + one =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ατλαντική Ένωση: 1η σε φερεγγυότητα & αξιοπιστία Ασφαλιστική Εταιρεία Γενικών Ασφαλειών & Ζωής! https://www.insurancedaily.gr/atlantiki-enosi-1i-se-fereggyotita-ax/