ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Facebook Instagram
Search
Close this search box.
Bars
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
Menu
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
banner728x90png
Home Εκδηλώσεις ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Η Eurobank & η Grant Thornton επιβραβεύουν την επιχειρηματική αριστεία

Insurancedaily editorial team by Insurancedaily editorial team
18/02/2020
in ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ, Εκδηλώσεις, Επιχειρείν
A A
Φωκίων Καραβίας,Άδωνις Γεωργιάδης,Γιώργος Ζανιάς,Βασίλειος Καζάς

(Από αριστερά) Οι κ. Φωκίων Καραβίας, Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, Σπυρίδων - Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Γιώργος Ζανιάς, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Eurobank, Βασίλειος Καζάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton

Share on Facebook

Η Eurobank και η Grant Thornton απένειμαν τα Βραβεία Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας Growth Awards 2020 σε έξι (6) ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες διακρίθηκαν συνδυάζοντας ισχυρές οικονομικές επιδόσεις και βέλτιστες πρακτικές σε τομείς καίριας σημασίας για τη σύγχρονη επιχειρηματικότητα.

Στην τελετή απονομής, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η σύγχρονη ελληνική επιχειρηματικότητα έδωσε ηχηρό παρών αναδεικνύοντας τη θεσμική αναγνώριση που έχουν πετύχει τα “Growth Awards”, τα οποία διοργανώνονται φέτος για τέταρτη διαδοχική χρονιά.

Διαβάστε Επίσης

Πόσα έσοδα έχουν οι τράπεζες από το bancassurance

Πόσα έσοδα έχουν οι τράπεζες από το bancassurance

Aug 27, 2025
Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης τα FM Insurance Awards

Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης τα FMΙΑ24

Jun 2, 2024

Την έναρξη της εκδήλωσης για την απονομή των Growth Awards 2020 κήρυξε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, κ. Φωκίων Καραβίας, παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Σπυρίδωνα – Άδωνι Γεωργιάδη, που απηύθυνε χαιρετισμό, και εκπροσώπων της πολιτικής και οικονομικής ζωής της χώρας. Την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε η κα Claudia Zeisberger, Professor of Entrepreneurship & Family Enterprise, Academic Director of the Global Private Equity Initiative at INSEAD, Singapore & France, δίνοντας το στίγμα των διεθνών τάσεων στο σύγχρονο επιχειρείν.

Στην ομιλία του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, κ. Φωκίων Καραβίας, αναφέρθηκε στη στρατηγική επιλογή της Eurobank να αναδειχθεί σε «Τράπεζα της Ανάπτυξης» και να καταστεί ταυτόσημη με την έννοια της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, εστιάζοντας στην «πράσινη ανάπτυξη» που αποτελεί κεντρικό στόχο για την ΕΕ και τη χώρα. Ειδικότερα, υπογράμμισε το σημαντικό ρόλο της ανακύκλωσης και της διαχείρισης των απορριμμάτων στο νέο πρότυπο ανάπτυξης το οποίο στοχεύει, παγκοσμίως, στον περιορισμό εκμετάλλευσης φυσικών πόρων, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Η Τράπεζά μας δεσμεύεται να χρηματοδοτήσει πλήρως, την υλοποίηση project στο πλαίσιο της πράσινης ανάπτυξης και της κυκλικής οικονομίας. Διαθέτουμε και την αναγκαία ρευστότητα και την απαραίτητη τεχνογνωσία για να στηρίξουμε τόσο συμβουλευτικά όσο και χρηματοδοτικά τους εγχώριους και διεθνείς επενδυτές που εκτιμούν τις θετικές προοπτικές του κλάδου. Επίσης, είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με δημόσιους φορείς, είτε κρατικούς, είτε αυτοδιοικητικούς, για να διαμορφώσουμε μια λευκή βίβλο επενδύσεων στον τομέα της διαχείρισης απορριμμάτων, με έργα που θα έχουν επενδυτικό νόημα αλλά ταυτόχρονα και θετική συμβολή στις τοπικές κοινωνίες που θα τα υποδεχθούν, αλλά και στη συνολική επίλυση του ζητήματος των απορριμμάτων στην Ελλάδα».

Στο χαιρετισμό του, ο υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Σπυρίδων – Άδωνις Γεωργιάδης, σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Θέλω να συγχαρώ την Eurobank και την Grant Thornton για τον θεσμό των Growth Awards γιατί η αριστεία – στην επιχειρηματικότητα και την κοινωνία – είναι ύψιστη αξία στην νέα Ελλάδα που οικοδομούμε. Θέλω να συγχαρώ και τις επιχειρήσεις που βραβεύονται σήμερα και στο πρόσωπό τους όλους τους Έλληνες επιχειρηματίες που αγωνίστηκαν σκληρά στα χρόνια της κρίσης για να μετασχηματίσουν τις επιχειρήσεις τους ώστε να είναι ανταγωνιστικές και καινοτόμες και να αποκτήσουν εξωστρεφή προσανατολισμό. Θέλω με την ευκαιρία να επαναβεβαιώσω ότι η ουσιαστική στήριξη των επιχειρήσεων αποτελεί κεντρική προτεραιότητα για την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με το υλοποιούμενο πρόγραμμα φορολογικών ελαφρύνσεων, μείωσης της γραφειοκρατίας και αποτελεσματικότερης αξιοποίησης των ευρωπαϊκών κονδυλίων».

Στην τοποθέτησή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton, κ. Βασίλειος Καζάς, ο οποίος προεδρεύει από κοινού στην Επιτροπή Βραβεύσεων των Growth Awards με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Eurobank, κ. Γιώργο Ζανιά, σημείωσε τα εξής: «Σήμερα βραβεύουμε την επιχειρηματικότητα του αιέν αριστεύειν. Μια επιχειρηματικότητα που καινοτομεί, είναι εξωστρεφής, στηρίζεται στις δικές της δυνάμεις και επενδύει στην ελληνική οικονομία. Για τέταρτη συνεχή χρονιά το όραμα της Eurobank και της Grant Thornton για την επιβράβευση της επιχειρηματικής αριστείας, αποδεικνύει περίτρανα ότι οι επιχειρηματίες αγκαλιάζουν το θεσμό και είναι έτοιμοι να τολμήσουν με πνεύμα αισιοδοξίας για ένα καλύτερο αύριο. Αυτή η σύγχρονη επιχειρηματικότητα, της ελπίδας, της δημιουργίας και της προοπτικής, θεμελιώνει τις βάσεις για μια βιώσιμη ανάπτυξη. Η δική μας υποχρέωση είναι να διασφαλίσουμε την ομαλότητα, την κανονικότητα και την αναπτυξιακή δυναμική που χτίζεται σταδιακά στην περίοδο μετά την κρίση. Συνεχίζουμε σταθερά να στηρίζουμε τους πρωταγωνιστές του επιχειρείν, αλλά και κάθε προσπάθεια που δημιουργεί αξία και δίνει νέα πνοή στην οικονομία της χώρας μας».

Στην παρέμβασή της, η κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης, Prof. Claudia Zeisberger, αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά που πρέπει να συγκεντρώνει σήμερα μια μικρομεσαία επιχείρηση για να αντιμετωπίσει επιτυχώς τον οξύ ανταγωνισμό και τις σύγχρονες προκλήσεις, να ξεχωρίσει και να εξασφαλίσει μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων «Η υπεραπόδοση των επιχειρήσεων που πρωταγωνιστούν βασίζεται κυρίως στη σταθερή εταιρική διακυβέρνηση, σε μια ηγετική ομάδα που δεν σταματά να αποκτά επαγγελματική εμπειρία για να εξασφαλίσει ένα διοικητικό συμβούλιο ευρείας σύνθεσης και έμπειρο management σε συνδυασμό με σταθερές διαδικασίες για την έγκαιρη αντιμετώπιση προκλήσεων».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι partners της Grant Thornton, κ.κ. Θανάσης Ξύνας, Χριστίνα Τσιρώνη και Λίνα Καζά, παρουσίασαν τα αποτελέσματα της ανάλυσης για το ελληνικό επιχειρείν σήμερα. Ειδικότερα, μέσω της αξιολόγησης 8.000 επιχειρήσεων από 92 κλάδους της οικονομίας, του επιστημονικού μοντέλου “Financial Health/Growth Matrix” καθώς και της παγκόσμιας έρευνας International Business Report της Grant Thornton, αναδείχθηκαν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις στην ανάπτυξη, στις επενδύσεις και στη στρατηγική και πώς αυτές συνδέονται με τις προσδοκίες τους για τους επόμενους 12 μήνες.

Οι έξι επιχειρήσεις και οι κατηγορίες στις οποίες διακρίθηκαν φέτος είναι:

  • Επιχειρηματική Αριστεία: SANI / IKOS GROUP
  • Έρευνα & Καινοτομία: ISOMAT Α.Β.Ε.Ε.
  • Εξωστρέφεια: ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΡΑΝΤΗ
  • Ανθρώπινο Δυναμικό & Εταιρική Κουλτούρα: ΚΡΙ ΚΡΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε
  • Εταιρική Υπευθυνότητα & Βιώσιμη Ανάπτυξη: ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
  • Ψηφιακή Εξέλιξη: COFFEE ISLAND

Τα Βραβεία Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας “Growth Awards” αναδεικνύουν το ρόλο και τη σημασία της σύγχρονης, ποιοτικής επιχειρηματικότητας στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και επιβραβεύουν τη δυναμική των ελληνικών επιχειρήσεων που ξεχωρίζουν σε κρίσιμους τομείς, οι οποίοι υπαγορεύονται κάθε χρόνο από τις διεθνείς τάσεις του σύγχρονου επιχειρείν.

Η διαδικασία αξιολόγησης για την ανάδειξη των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν για την ανάπτυξη, την αριστεία και τη δυναμική τους, περιλαμβάνει τη χρήση ειδικών αναλύσεων βασικών χρηματοοικονομικών μεγεθών 8.000 περίπου επιχειρήσεων, βάσει του μοντέλου αξιολόγησης “Financial Growth/Health Matrix” της Grant Thornton, αλλά και τις πραγματικές ιστορίες των εταιρειών.

Tags: EurobankGrant Thornton
new-cover-insurancegif

Related Posts

Ταξίδι στην Τυνησία για τους συνεργάτες της NP
ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Ταξίδι στην Τυνησία για τους συνεργάτες της NP

by Insurancedaily editorial team
Oct 2, 2025
Βραβεύσεις Syndea: Synθεση επιτυχίας και υπεροχής στη Βιέννη
Εκδηλώσεις

Βραβεύσεις Syndea: Synθεση επιτυχίας και υπεροχής στη Βιέννη

by Insurancedaily editorial team
Oct 1, 2025
Interasco: Η αύξηση παραγωγής το 2025 θα αγγίξει το 10%
Εκδηλώσεις

Interasco: Η αύξηση παραγωγής το 2025 θα αγγίξει το 10%

by Insurancedaily editorial team
Sep 30, 2025
Απονομή βραβείων στην Mega Brokers και το Γ. Χατζηθεοδοσίου από τον Κ. Καραμανλή και την Syndea
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Απονομή βραβείων στην Mega Brokers και το Γ. Χατζηθεοδοσίου από τον Κ. Καραμανλή και την Syndea

by Insurancedaily editorial team
Sep 29, 2025
ICAP CRIF: Συζήτηση για τις εξαγωγές, το ESG και την καινοτομία
Εκδηλώσεις

ICAP CRIF: Συζήτηση για τις εξαγωγές, το ESG και την καινοτομία

by Insurancedaily editorial team
Sep 26, 2025 - Updated on Sep 29, 2025
Στην Πορτογαλία οι κορυφαίοι συνεργάτες της Delta & Brokers
ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Στην Πορτογαλία οι κορυφαίοι συνεργάτες της Delta & Brokers

by Insurancedaily editorial team
Sep 24, 2025
Δείτε το video με τα highlights του 1ου Sofos Insurance Summit 2025
Video

Δείτε το video με τα highlights του 1ου Sofos Insurance Summit 2025

by Insurancedaily editorial team
Sep 24, 2025
3 διακρίσεις για την ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ στα BITE Awards 2025
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

3 διακρίσεις για την ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ στα BITE Awards 2025

by Insurancedaily editorial team
Sep 19, 2025
Η Groupama Ασφαλιστική αναγνωρίζει και επιβραβεύει: Ταξίδι στο Πεκίνο για το Αποκλειστικό Δίκτυο Συνεργατών
ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Η Groupama Ασφαλιστική αναγνωρίζει και επιβραβεύει: Ταξίδι στο Πεκίνο για το Αποκλειστικό Δίκτυο Συνεργατών

by Insurancedaily editorial team
Sep 10, 2025

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I agree to the Terms & Conditions and Privacy Policy.

ydrogios-insurancehome-insurancegif
odc-banner-general-0225gif
300250png
banner-300x250-cyprialifegif

TOP#5 Insurancedaily

  • Συναγερμός για τις λοιμώξεις στην κοινότητα και τα πανανθεκτικά μικρόβια στα νοσοκομεία

    Τι αναφέρει η ΚΥΑ για τον καθορισμό του Ετήσιου Δείκτη ασφαλίσεων υγείας (ΕΔΑ)

    1 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Νέος Chief Customer & Digital Officer στην Υδρόγειο Ασφαλιστική

    1 shares
    Share 0 Tweet 0
  • H Eurolife FFH Μεγάλος Χορηγός του 3ου Cycladic Kids Festival

    1 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Podcast AUEB Gen Z: Ο Π. Δημητρίου μιλά για τους νέους και την ασφαλιστική αγορά

    1 shares
    Share 0 Tweet 0
Εγγραφή στο Newsletter

+12,000 εγγεγραμμένοι χρήστες ενημερώνονται καθημερινά για θέματα Ιδιωτικής Ασφάλισης από το Newsletter του insurancedaily.gr

Facebook Instagram Youtube
  • Όροι χρήσης
  • Προστασία προσωπικών δεδομένων
  • Cookies
  • Πληροφορίες
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
  • Όροι χρήσης
  • Προστασία προσωπικών δεδομένων
  • Cookies
  • Πληροφορίες
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
© MORAX MEDIA Α.Ε.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2023

Insurancedaily.gr | Ταυτότητα

  • Διαχειριστής / Διευθυντής: Mωράκης Μιχαήλ
  • Διευθύντρια Σύνταξης: Βίκυ Γερασίμου
  • Ιδιοκτησία: Morax Media Α.Ε.
  • Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος
  • Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ
  • Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672
  • Email: info@insurancedaily.gr, Tηλ: +30 210 9594121

Add New Playlist

No Result
View All Result
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ

© 2020 Insurancedaily.gr - by Morax Media s.a..

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία πλοήγησης και προσωποποιημένο περιεχόμενο.
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ