Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Τρίτος διεκδικητής για την Εθνική Ασφαλιστική η Varde Partners


Τρίτος διεκδικητής για την πώληση του 80% της Εθνικής Ασφαλιστικής είναι σύμφωνα με πληροφορίες η Värde Partners, εκπρόσωποι της οποίας αναμένεται σύμφωνα με πηγές να συναντηθούν με το μέτοχο της ασφαλιστικής τις επόμενες ημέρες.

της Βίκυς Γερασίμου

Στο δεύτερο 15ημερο του Φεβρουαρίου θα αναδειχθεί ο επικείμενος αγοραστής της Εθνικής Ασφαλιστικής στο βαθμό που οι συναντήσεις που γίνονται θα καταλήξουν σε συμφωνία. Όπως έχει αναφέρει το id σε προηγούμενο άρθρο του έχει ήδη πραγματοποιηθεί η συνάντηση με ανθρώπους της CVC από το εξωτερικό ενώ μεταφέρθηκε από την πλευρά της Fosun η συνάντηση λίγες μέρες αργότερα για λόγους που δεν σχετίζονται με την πώληση.

Ποια είναι η Värde Partners

H Värde Partners ιδρύθηκε το 1993 στη Μινεσότα από τρεις επαγγελματίες επενδύσεων: τους George Hicks, Μarcia Page και ο Greg McMillan. Πρωτοπόροι στα καινούργια χρόνια της εναλλακτικής βιομηχανίας επενδύσεων, κάθε ιδρυτής έφερε μεγάλη εμπειρία στις χρηματοπιστωτικές αγορές. Σήμερα η Varde δραστηριοποιείται στις εναλλακτικές επενδύσεις, συνολικά έχει επενδύσει περισσότερα από 68 δις σε περισσότερες από 70 χώρες, έχει 300 επαγγελματίες σε 13 καταστήματα σε όλο τον κόσμο και διαχειρίζεται από τους επενδυτές της κεφάλαια 14 δις δολαρίων.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × one =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Τρίτος διεκδικητής για την Εθνική Ασφαλιστική η Varde Partners! https://www.insurancedaily.gr/tritos-diekdikitis-gia-tin-ethniki-asf/