Ασφάλιση Επιχειρήσεων Ειδήσεις & Νέα

BusinessComparison: Οι επαγγελματικές ασφαλίσεις on line


To BusinessComparison θεωρείται από τις πιο δυναμικές startup στο χώρο της ασφάλισης στη Βρετανία. Σύμφωνα με τον ιδρυτή του τον Philip Brennan η ιδέα ήταν να καλυφθεί το κενό που υήρχε στην ασφάλιση των επιχειρήσεων. Έφτιαξε λοιπόν μία πλατφόρμα που η επιχείρηση βάζει τις πληροφορίες που χρειάζονται και εν συνχεία τις προτείνεται η καλύτερη δυνατή λύση.

Ο Brennan ήθελε το BusinessComparison να είναι κάτι περισσότερο από ένα site σύγκρισης τιμών. Ο στόχος του ήταν να δημιουργήσει μια αξιόπιστη πλατφόρμα που θα κατανοούσε τις ανάγκες των μικρών επιχειρήσεων, ιδίως των νεοσύστατων επιχειρήσεων και των πολύ μικρών επιχειρήσεων. Ο ιστότοπος προσφέρει επίσης βοήθεια και συμβουλές σχετικά με την εξοικονόμηση χρημάτων.

Πέρυσι η εταιρεία βοήθησε 319.344 πελάτες, διπλάσιο αριθμό από το 2017, και έχει τρέχον κύκλο εργασιών ύψους £ 2.5 εκατομμυρίων ($ 3,1 εκατομμύρια) ετησίως.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × three =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
BusinessComparison: Οι επαγγελματικές ασφαλίσεις on line! https://www.insurancedaily.gr/businesscomparison-oi-epaggelmatikes-asfaliseis-on-line/