Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ευρώπη Ασφαλιστική: Νέα ομάδα πωλήσεων & ανάπτυξη εργασιών εντός του 2019

4. Katleen Μακροπούλου, Θεοδώρα Σταθούρου, Νικόλαος Μακρόπουλος, Λαβίνια Μακροπούλου, Δήμητρα Τσακνιά

Την καθιερωμένη κοπή πίτας για τους υπαλλήλους της και το διοικητικό προσωπικό έκοψε η Ευρώπη Ασφαλιστική παρουσία του Προέδρου & Διευθύνοντα Συμβούλου της Εταιρείας Νικόλαου Μακρόπουλου.  

Του Νίκου Μωράκη

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο members club only – Salon de Bricolage στη στοά του city link στο κέντρο της Αθήνας όπου τα μέλη της Εταιρείας διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Έκπληξη της βραδιάς ήταν η παρουσία της κόρης του κ. Μακρόπουλου – Λαβίνιας – η οποία ταξίδεψε από το Λονδίνο για να βρίσκεται δίπλα στον πατέρα της.

Ο κ. Μακρόπουλος εκμεταλλευόμενος την περίσταση ανακοίνωσε στους συνεργάτες του, την υποψηφιότητά του για το Δήμο Αθηναίων στο πλάι του Κώστα Μπακογιάννη. Μια είδηση που επιβεβαιώνει το άρθρο μας στις 16 Ιανουαρίου «Υποψηφιότητα Aσφαλιστή έκπληξη στο συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη». Μια υποψηφιότητα που δείχνει την αγάπη του κ. Μακρόπουλου για το κέντρο της Αθήνας στο οποίο ο ίδιος είναι μόνιμος κάτοικος και διατηρεί όλα αυτά τα χρόνια τα κεντρικά γραφεία της Ασφαλιστικής του εταιρείας.

Ν. Μακρόπουλος

Ο Νικόλαος Μακρόπουλος

Στην ομιλία της η κ. Σταθούρου, Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων, Marketing και Εκπαίδευσης και μέλος του ΔΣ, ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της Εταιρείας που όλα αυτά τα χρόνια υποστηρίζουν την Ευρώπη Ασφαλιστική και δη τον κ. Μακρόπουλο και εξέφρασε την τιμή και τη χαρά της που είναι πλέον και η ίδια μέλος αυτής της οικογένειας. Έχοντας δημιουργήσει μια νέα διεύθυνση πωλήσεων εντός της Εταιρείας η κ. Σταθούρου έχει βάλει ως στόχο την ανάπτυξη διατηρώντας τις αρχές που όλα αυτά τα χρόνια πρεσβεύει ο κ. Μακρόπουλος, δηλαδή την κερδοφορία της Εταιρείας με σταθερά και ποιοτικά βήματα. Με σεβασμό απέναντι στον πελάτη και το συνεργάτη.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Μακρόπουλος, ο οποίος μίλησε τόσο για τα λάθη του παρελθόντος – το άνοιγμα που έκανε η Εταιρεία στον κλάδο αυτοκινήτου – όσο και για τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά τους ξεκινώντας με ένα δυνατό restart και πιο συγκεκριμένα στην παραμετροποίηση του κλάδου οχημάτων. Για τον ίδιο δεν έχει σημασία η ποσότητα όσο η ποιότητα κάτι που το έδειξε η ΕΥΡΩΠΗ όλα αυτά τα χρόνια έχοντας αναλάβει και συμμετάσχει στους μεγαλύτερους βιομηχανικούς κινδύνους της Ελλάδας, όπως στην αποζημίωση της SunLight ύψους 66 εκατ. ευρώ και της Alfa Beta Roto ύψους 26 εκατ. ευρώ. Το 2018, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος, ήταν μια αντικειμενικά δύσκολη χρονιά στα παραγωγικά της αποτελέσματα λόγω των πολλών ζημιών σε εταιρείες που είχε ασφαλίσει η Ευρώπη Ασφαλιστική κάτι που παράλληλα δείχνει το ύψος της φερεγγυότητας της Εταιρείας.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × two =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ευρώπη Ασφαλιστική: Νέα ομάδα πωλήσεων & ανάπτυξη εργασιών εντός του 2019! https://www.insurancedaily.gr/evropi-asfalistiki-nea-omada-poliseon-anaptyxi-ergasion-entos-tou-2019/