ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Facebook Instagram
Search
Close this search box.
Bars
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
Menu
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
eurolife-728x90-1gif
Home Ειδήσεις Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ιντερσαλόνικα – Υγιή Οικονομικά Στοιχεία

Insurancedaily editorial team by Insurancedaily editorial team
17/03/2010 - Updated on 05/04/2020
in Ασφαλιστικές Ειδήσεις
A A
Ιντερσαλόνικα –  Υγιή Οικονομικά Στοιχεία
Share on Facebook

Οι πατήρ και Υιός Μελάς και Κώστας Γιαννώτης, προχωρούν με σταθερές κινήσεις και βελτιώνουν συνεχώς τα οικονομικά στοιχεία των Εταιρειών του Ομίλου, ώστε τον Οκτώβριο 2012 να είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του Solvency II. O πίνακας που δημοσιεύουμε είναι παραστατικός.

Διαβάστε Επίσης

Μεγάλος ο κίνδυνος της υπασφάλισης στις επιχειρήσεις

Μεγάλος ο κίνδυνος της υπασφάλισης στις επιχειρήσεις

Sep 5, 2025
ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Προετοιμασία για τις εξετάσεις πράκτορα

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Προετοιμασία για τις εξετάσεις πράκτορα

Aug 26, 2025
Tags: Όμιλος Επιχειρήσεων ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ
new-cover-insurancegif

Related Posts

Όλη η Υδρόγειος ένα Σπίτι»: Μια έμπρακτη απάντηση στις γεωγραφικές ανισότητες για τους ογκολογικούς ασθενείς
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Όλη η Υδρόγειος ένα Σπίτι»: Μια έμπρακτη απάντηση στις γεωγραφικές ανισότητες για τους ογκολογικούς ασθενείς

by Insurancedaily editorial team
Sep 11, 2025
ΕΕΑ: Οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές που με βάση την σύμβασή τους δεν εισπράττουν ασφάλιστρα  δεν έχουν υποχρέωση εγγραφής στο IRIS
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Μεγάλη έρευνα της MRB για το Ε.Ε.Α.: Για 2 στους 3 πολίτες της Αττικής το εισόδημα δεν επαρκεί για τον μήνα

by Βίκυ Γερασίμου
Sep 11, 2025
Sofos Insurance Summit: Η επιστροφή της ανθρώπινης επαφής
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Sofos Insurance Summit: Η επιστροφή της ανθρώπινης επαφής

by Νίκος Μωράκης
Sep 10, 2025
108 δωρεάν φιλοξενίες σε ογκολογικούς ασθενείς και συνοδούς προσφέρουν ΕΑΕ και Υδρόγειος
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

108 δωρεάν φιλοξενίες σε ογκολογικούς ασθενείς και συνοδούς προσφέρουν ΕΑΕ και Υδρόγειος

by Insurancedaily editorial team
Sep 10, 2025 - Updated on Sep 11, 2025
Το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών ιδρυτικό μέλος του PERT Consortium στην Ελλάδα
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών ιδρυτικό μέλος του PERT Consortium στην Ελλάδα

by Insurancedaily editorial team
Sep 10, 2025
Φυσικές καταστροφές: Κόμβο συνεργασίας της διεθνούς ασφαλιστικής αγοράς δημιουργούν οι Aon, Generali και QBE Ventures
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Φυσικές καταστροφές: Κόμβο συνεργασίας της διεθνούς ασφαλιστικής αγοράς δημιουργούν οι Aon, Generali και QBE Ventures

by Βίκυ Γερασίμου
Sep 10, 2025
Swiss Re, Munich Re και Hannover Re οι 3 μεγαλύτερες αντασφαλιστικές διεθνώς
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Swiss Re, Munich Re και Hannover Re οι 3 μεγαλύτερες αντασφαλιστικές διεθνώς

by Insurancedaily editorial team
Sep 10, 2025
Δωρεάν φάρμακα για τους ανασφάλιστους από την 1η Αυγούστου
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ανοσοθεραπείες και σκευάσματα κατά της παχυσαρκίας στη λίστα με τα απαραίτητα φάρμακα

by Insurancedaily editorial team
Sep 10, 2025
Σεισμός 5,2 ρίχτερ: Λιγότερο από το 10% των κατοικιών ασφαλισμένο για σεισμό στη Στερεά Ελλάδα
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Σεισμός 5,2 ρίχτερ: Λιγότερο από το 10% των κατοικιών ασφαλισμένο για σεισμό στη Στερεά Ελλάδα

by Insurancedaily editorial team
Sep 9, 2025

Comments 11

  1. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ says:
    16 years ago

    ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ.
     

    Reply
  2. Συνδράμων says:
    16 years ago

    Μα αγαπητέ όποιος διαβάσει τις οικονομικές καταστάσεις διαπιστώνει, με λίγες γνώσεις επί λογιστικών να έχει, ότι στα παραπάνω δεν έχουν εγγράψει καμία υπεραξία είτε σε ακίνητα είτε σε άλλες συμμετοχές τη στιγμη που άλλες μεγάλες και τρανές εταιρίες εμφανίζουν υπεραξίες σε ακίνητα και πάγια στοιχεία μέχρι και ….300% πάνω.
    Μαζεμένη εταιρία νοικοκυρεμένη εταιρία με χαμηλό προφίλ και μπράβο τους! Μακάρι να είχαμε και άλλες τέτοιες εταιρίες στην ελλάδα και όχι μόνο στον ασφαλιστικό χώρο αλλά και γενικότερα.

    Reply
  3. PANAGIOTIS says:
    16 years ago

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ  ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟ 2006 ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΗΤΑΝ 606.021 ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ 47.071    ΤΟ 2009 ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ  619.131  ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ 45.030 .ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ 13.110 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ  ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΖΗΜΙΩΝ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΤΑ 2.041  .ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΕΤΗ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ.

    Reply
  4. EXPERT says:
    16 years ago

    ΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ 159209167 € ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΙΔΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ 238813750,50 € , ΔΗΛΑΔΗ 150% ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ.

    Reply
  5. ggg_ins says:
    16 years ago

    ο ισολογισμός θα δημοσιευθεί έτσι κι αλλιώς.
    αυτά που θέλει να προβάλλει η εταιρία, καλό είναι να τα δούμε

    Reply
  6. Eirini says:
    15 years ago

    Panagioti
    Κάθε λογική και νοικοκυρεμένη εταιρεία επιλέγει να ξεκαθαρίζει το χαρτοφυλάκιο της και να το κάνει όσο γίνεται και πιο υγιές. Αυτός είναι και ο λόγος που το τιμολόγιο της εν λόγω εταιρείας κυμαίνεται σε λογικά επίπεδα. Δεν είναι τυχαίο πως η πλειοψηφία των ασφαλισμένων οχημάτων προέρχεται από την επαρχία και όχι τόσο πολύ απ’ τα μεγάλα αστικά κέντρα.

    Reply
  7. Συνδράμων says:
    15 years ago

    Αγαπητέ Παναγιώτη, την απάντηση στην δίνει ο παρακάτω πίνακας υποψιάζομαι. Κόβει αυτοκίνητα από τα αστικά κέντρα και αυξάνει στην περι-αστική περιοχή και την επαρχία. Υπάρχουν μελέτες ρίσκου που έχουν δείξει ότι σε Ελλάδα Ιταλία και Πορτογαλία όσο φέυγουμε από τα μεγάλα αστικά κέντρα τα μικρά και χαζά ατυχήματα (οι φαναρτζοδουλίτσες που λέω εγώ) μειώνονται δραματικά. Σε αυτά αν συνυπολογίσουμε τις μειωμένες κλοπές της επαρχίας σε σχέση με τα αστικά κέντρα μάλλον εκεί κρύβεται η απάντηση.
    Εγώ αυτό το οποίο βλέπω είναι ένα μεγάλο καθάρισμα στο 2008 πολλών επισφαλειών και πέρασμα στην κερδοφορία με πιο…δυνατά πόδια. Αλλη μια εταιρία ξέρω ότι έκανε κάτι τέτοιο και λέγεται ΑΤΕ ασφαλιστική και λιγότερο η groupama. Κεφαλαιακά δε αν ανατρέξουμε σε οικονομικές καταστάσεις, την κατατάσσω τελευταία μεν, αλλά υγιής δε μαζί με μία ομάδα υγειών εταιριών και αυτές για εμένα είναι κατα σειρά Allianz, Groupama, Victoria, ATE Ins, AXA, Intersalonica στους κλάδους ζημιών αυτοκινήτου πάντα.
    Για όλα τα πράγματα στη ζωη αυτη υπάρχει λογική εξήγηση…Αν θελετε μπορούμε και να το αναλύσουμε γιατί…

    Δυστυχώς στη ζωή έχει μείνει πίσω και είναι κρίμα.

    Reply
  8. AKAL says:
    15 years ago

    φιλε παναγιωτη οι ζημιες μειωθηκαν γιατι καλυτερευσε οπως βλεπεις η αναλογια αυτοκινητων επαρχιας-πολης και τα τελευταια ειναι τα ζημιαρικα!καλυτερη απορια θα ηταν οι αυξημενες εκκρεμεις αποζημιωσεις.και εκει υπαρχει απαντηση.υπολογιζονται
    με τα αυξημενα ορια αποζημιωσης (500.000).κατα τα αλλα και εγω το βρισκω νοικοκυρεμενο το μαγαζι που βαλλεται πανταχοθεν.

    Reply
  9. allos says:
    15 years ago

    Κύριε Expert, εξηγήστε μου κάτι: πώς είναι δυνατόν οποιαδήποτε εταιρία να εισπράττει 100 και να έχει αποθέματα 150?Μήπως να “τσοντάρουν” κάτι παραπάνω εργαζόμενοι και συνεργάτες προκειμένου να πληρώνονται οι ζημιές και τα πάγια έξοδα;Σας ακούγεται λογικό;Γιατί εμένα μου φαίνεται “ελαφρώς” παράλογο. Αν βέβαια γνωρίζετε εταιρίες με τέτοια αποθεματικά πείτε μας τα ονόματά τους, νομίζω ότι θα ήταν ο Παράδεισος κάθε Διαμεσολαβητή.

    Reply
  10. ΦΩΤΗΣ says:
    15 years ago

    ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙΟ ΟΧΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ.ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΜΗΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΑ?ΑΠΛΗ ΑΠΟΡΙΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ.Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΟΜΩΣ?

    Reply
  11. EXPERT says:
    15 years ago

    Κύριε allos ,
     
    Ανέφερα τι προβλέπεται από την νομοθεσία προς το παρόν για τα ίδια κεφάλαια και αποθέματα των ασφαλιστικών εταιριών .
    Με την εφαρμογή το SOLVENCY II τα ίδια κεφάλια & τα αποθέματα θα πρέπει να τετραπλασιαστούν. Που θα βρουν τα κεφάλαια οι ασφαλιστικές εταιρίες; Αν είναι να τσοντάρουν οι εργαζόμενοι και οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές στα ίδια κεφάλαια και αποθέματα από τον μισθό τους και τις προμήθειες , τότε οι ασφαλιστικές εταιρίες , σίγουρα δεν θα επιβιώσουν. Οι εργαζόμενοι και οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές , θα πρέπει να διαφυλάξουν τις ασφαλιστικές εταιρίες του εργάζονται & συνεργάζονται σαν κόρη οφθαλμού.    όταν μία ασφαλιστική εταιρία εισπράττει 100 και πρέπει να έχει ίδια κεφάλαια + αποθέματα  150 είναι λογικό. Η ασφαλιστική εταιρία θα πρέπει να κάνει συνετή διαχείριση των εισπραττόμενων ασφαλίστρων και εφόσον έχει κοστολογήσει σωστά τα ασφάλιστρα που εισπράττει για κάθε ασφαλιζόμενο κίνδυνο.Να επενδύουν σωστά τα εισπραττόμενα ασφάλιστρα και να μην έχουμε το φαινόμενο πλούσιοι ιδιοκτήτες ασφαλιστικών εταιριών , φτωχές ασφαλιστικές εταιρίες.
    Υπάρχουν ασφαλιστικές εταιρίες που έχουν τα κεφάλαια και αποθέματα που απαιτούνται με την σημερινή νομοθεσία. Οι ασφαλιστικές εταιρίες που δεν τα έχουν τα κεφάλαια , θα πρέπει οι μέτοχοι τους να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη τους, αλλιώς θα κλείσουν ή θα συγχωνευθούν με άλλες ασφαλιστικές εταιρίες και να αυξήσουν τα ασφάλιστρα τους.
    Οι ασφαλιστικές εταιρίες θα πρέπει να οργανωθούν άριστα σ’ όλους τους τομείς , διότι ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος. Μεταξύ των ασφαλιστικών εταιριών που εργάζονται στην Ελλάδα , αλλά και των ασφαλιστικών εταιριών που θα εργάζονται στην Ελλάδα με την Ελεύθερη Παροχή Υπηρεσιών. Ηδη περίπου 60 ασφαλιστικές εταιρίες από χώρες τις Ευρωπαικής Ένωσης έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες για να εργαστούν στην Ελλάδα.
    Επιβάλλεται όμως να οργανωθούν άριστα και οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές , να εκπαιδευθούν και να μελετούν τα ασφαλιστικά  προιόντα που επιθυμούν να προωθήσουν προς τους υποψήφιους πελάτες τους. Επίσης πρέπει να συμμετάσχουν ενεργά στα επαγγελματικά σωματεία.    

    Reply

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I agree to the Terms & Conditions and Privacy Policy.

ydrogios-insurancehome-insurancegif
300x250-4gif
banner-250-300-2024png
banner-300x250-gif

TOP#5 Insurancedaily

  • Και νέα παράταση για τα πρόστιμα στα ανασφάλιστα οχήματα

    ΕΙΑΣ: Ασφαλιστικής Απάτης στις Αποζημιώσεις του Κλάδου Αυτοκινήτου

    1 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Μεγάλη έρευνα της MRB για το Ε.Ε.Α.: Για 2 στους 3 πολίτες της Αττικής το εισόδημα δεν επαρκεί για τον μήνα

    1 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Όλη η Υδρόγειος ένα Σπίτι»: Μια έμπρακτη απάντηση στις γεωγραφικές ανισότητες για τους ογκολογικούς ασθενείς

    1 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Η Groupama Ασφαλιστική αναγνωρίζει και επιβραβεύει: Ταξίδι στο Πεκίνο για το Αποκλειστικό Δίκτυο Συνεργατών

    1 shares
    Share 0 Tweet 0
Εγγραφή στο Newsletter

+12,000 εγγεγραμμένοι χρήστες ενημερώνονται καθημερινά για θέματα Ιδιωτικής Ασφάλισης από το Newsletter του insurancedaily.gr

Facebook Instagram Youtube
  • Όροι χρήσης
  • Προστασία προσωπικών δεδομένων
  • Cookies
  • Πληροφορίες
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
  • Όροι χρήσης
  • Προστασία προσωπικών δεδομένων
  • Cookies
  • Πληροφορίες
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
© MORAX MEDIA Α.Ε.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2023

Insurancedaily.gr | Ταυτότητα

  • Διαχειριστής / Διευθυντής: Mωράκης Μιχαήλ
  • Διευθύντρια Σύνταξης: Βίκυ Γερασίμου
  • Ιδιοκτησία: Morax Media Α.Ε.
  • Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος
  • Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ
  • Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672
  • Email: info@insurancedaily.gr, Tηλ: +30 210 9594121

Add New Playlist

No Result
View All Result
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ

© 2020 Insurancedaily.gr - by Morax Media s.a..

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία πλοήγησης και προσωποποιημένο περιεχόμενο.
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ