ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Facebook Instagram
Search
Close this search box.
Bars
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
Menu
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
atfad728-x-90-1gif
Home Ειδήσεις Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Περισσότεροι από 300 συμμετέχοντες στο Συνέδριο του ΠΣΣΑΣ και της GAMA

Insurancedaily editorial team by Insurancedaily editorial team
23/02/2017 - Updated on 28/04/2017
in Ασφαλιστικές Ειδήσεις, Εκδηλώσεις, Εκπαίδευση
A A
Περισσότεροι από 300 συμμετέχοντες στο Συνέδριο του ΠΣΣΑΣ και της GAMA

Το Δ.Σ. του Π.Σ.Σ.Α.Σ. μαζί με Board της GAMA Hellas (από αριστερά Αθανάσιος Κατσιγιάννης, Ιωάννης Τοζακίδης, Φανή Θεοφανίδου, Σωτήριος Κουφογεώργος, Φωτεινή Κουκουλιάκου, Γεώργιος Πετρίδης, Δημήτριος Γαβαλάκης)

Share on Facebook

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, για 5η συνεχόμενη χρονιά, την Παρασκευή & το Σάββατο 17-18/2/2017, στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη, το εκπαιδευτικό συνέδριο «Facing the challenge» που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων σε συνεργασία με την GAMA Hellas.

Στο Συνέδριο έδωσαν το παρών 300 Συντονιστές και Διοικητικά στελέχη Πωλήσεων, την 1η μέρα, και 230 Συντονιστές την 2η μέρα, καταγράφοντας νέο ρεκόρ συμμετοχών.

Διαβάστε Επίσης

300 συντονιστές και διοικητικά στελέχη εταιρειών στο συνέδριο ΕΣΑΠΕ & GAMA

300 συντονιστές και διοικητικά στελέχη εταιρειών στο συνέδριο ΕΣΑΠΕ & GAMA

Oct 9, 2025
ΕΣΑΠΕ – GAMA: Κορυφαίοι ομιλητές στο “The New Era of Leadership”

ΕΣΑΠΕ – GAMA: Κορυφαίοι ομιλητές στο “The New Era of Leadership”

Sep 12, 2025

Στην έναρξη και κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου αίσθηση προκάλεσαν τα εντυπωσιακά χορευτικά διαλείμματα της ομάδας ALTIUS που έδωσαν ξεχωριστό τόνο και χρώμα στο συνέδριο.

Ο πρώτος βασικός εισηγητής του συνεδρίου ήταν ο κ. Kelly G. Kidwell, CFP, ChFC, CLU, LUTCF, President and CEO, της PACIFIC ADVISORS. Η παρουσίασή του είχε θέμα “Building an Ecosystem for Breaking Into the Business Markets”. Συγκεκριμένα ο κ. Kidwell, ανέπτυξε τους 4 βασικούς πυλώνες της επιτυχίας για μία παραγωγική μονάδα. Με βάση την ομιλία του, η κουλτούρα, το όραμα, οι αξίες, συνδυαστικά με σύγχρονες μεθόδους marketing, επένδυση στην εκπαίδευση και τέλος η χρήση των σύγχρονων μεθόδων επικοινωνίας, αποτελούν απαραίτητα στοιχεία για τη διαχρονική επιτυχία και την ανάπτυξη νέων αγορών.

 

Kelly G. Kidwell
Ο Kelly G. Kidwell

Στη συνέχεια ο κ. Ed. Deutschlander, CEO της ΝΟRTH STAR RESOURCE GROUP, παρουσίασε το θέμα “Next Generation Recruiting: Attracting Tomorrow’s Performers” κάνοντας ουσιαστικά μία εισαγωγή για την ενδιαφέρουσα ομιλία του, της 2ης μέρας. Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε ένα video από αγώνα στίβου που δείχνει την αξία της προσπάθειας και τελικά της επιτυχίας, παρά τις δυσκολίες που μπορεί να παρουσιαστούν στην πορεία.

Την εκδήλωση άνοιξε η κ. Φανή Θεοφανίδου, υπεύθυνη επικοινωνίας της GAMA Hellas, προσφωνώντας τους επίσημους καλεσμένους και καλώντας για χαιρετισμό τους εκπροσώπους των Platinum Χορηγών κ.κ. Εμ. Κούτη, Δ/ντή Πωλήσεων Interamerican, Μιχάλη Σωτηράκο, Γεν. Δ/ντή Πωλήσεων NN Hellas και Μιχάλη Τάτση, Προϊστάμενο Δ/νσης Πωλήσεων Εθνική Ασφαλιστική.

Ed. Deutschlander
Ο Ed. Deutschlander

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Πρόεδρος του ΠΣΣΑΣ και μέλος του Board της GAMA Hellas κ. Δ. Γαβαλάκης, ο οποίος στην εισήγησή του με θέμα «Συνεισφορά» ανέδειξε την αξία της εθελοντικής συνεισφοράς στον επαγγελματικό χώρο χρησιμοποιώντας σύντομες ιστορίες που τόνιζαν την ομορφιά της ομαδικότητας και ανταλλαγής πρακτικών και ιδεών. Η ομιλία του έκλεισε εξαίροντας τη συνεισφορά τόσο των μελών του ΠΣΣΑΣ όσο και των μελών της GAMA Hellas.

Ακολούθησε η εισήγηση του Προέδρου της GAMA Hellas κ. Ι. Τοζακίδη με θέμα «Βιώματα Ζωής», ο οποίος περιέγραψε το ταξίδι που ξεκίνησε πριν από 20 χρόνια στην GAMA INTERNATIONAL, παρουσιάζοντας την ταυτότητα εγγραφής μέλους στη GAMA από το 1997. Μίλησε για την αξία της προσπάθειας, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην αλληλεγγύη, τον εθελοντισμό, το σεβασμό και την ανιδιοτέλεια που πρέπει να διέπουν το χώρο μας. Την ομιλία του έκλεισε με ένα μήνυμα για όλη την ασφαλιστική αγορά δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη λέξη «Αξιοπρέπεια».

Ιδιαίτερη τιμή αποτέλεσε η παρουσία της κ. Bonnie Godsman, CEO της GAMA INTERNATIONAL, η οποία με την ομιλία της “The future of GAMA” ανέλυσε τα σημαντικά οφέλη και τα πλεονεκτήματα της συμμετοχής της GAMA INTERNATIONAL και έκλεισε με την περιγραφή μίας προσωπικής της ιστορίας αναδεικνύοντας την αξία της ασφάλισης ζωής.

Bonnie Godsman
Η Bonnie Godsman

Μία ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η παρέμβαση του κ. Athan Vorila, του Έλληνα εισηγητή της GAMA, ο οποίος μέσω ενός ολιγόλεπτου video μετέφερε τους χαιρετισμούς του και τον ενθουσιασμό του για τις εργασίες του Συνεδρίου και την πορεία της GAMA Hellas.

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του κ. Ed. Deutschlander, οι κ. Δ. Γαβαλάκης και Ι. Τοζακίδης παρέδωσαν στην κ. Bonnie Godsman και στους κ. Kelly Kidwell , Ed. Deutschlander αναμνηστικά δώρα. Στην κ. Bonnie Godsman δόθηκε μία χειροποίητη πορσελάνινη Βενετσιάνικη μάσκα, ειδική δημιουργία μόνο για εκείνη. Στον κ. Kidwell δόθηκε ένα ασημένιο κομπολόι, εξαίρετο δείγμα της Ιωνικής μάλλον κοσμηματοτεχνίας, των μέσων του 6ου αιώνα π.Χ., καθώς και στον κ. Deutschlander μανικετόκουμπα με παράσταση θεϊκής μορφής, 2ος-3ος αιώνας π.Χ., ευχαριστώντας τους για την προσφορά και τη συνεργασία τους.

Η 1η μέρα του συνεδρίου έκλεισε με το πάνελ του Board της GAMA Hellas (Ι.Τοζακίδη, Προέδρου της GAMA Hellas, Αθ. Κατσιγιάννη, Αντιπροέδρου, Κλ. Πεφάνιου & Δ. Γαβαλάκη, μέλη του Board) με ένα πρωτότυπο τρόπο ερωτοαπαντήσεων, που στόχο είχε να αναδείξει την έως τώρα πορεία αλλά και τα μελλοντικά σχέδια του παραρτήματος. Παράλληλα, παρουσιάστηκε το νέο site της GAMA Hellas, που είναι ήδη στον αέρα, με πρόσβαση σε σημαντικό υλικό αποκλειστικά για τα μέλη του. Στη διάρκεια του panel το Board της GAMA Hellas παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον 1ο πρόεδρο κ. Κλ. Πεφάνιο για τη συνεισφορά του στη δημιουργία του παραρτήματος.

Περισσότεροι από 300 συμμετέχοντες στο Συνέδριο του ΠΣΣΑΣ και της GAMA
Panel του Board της GAMA Hellas (από αριστερά ο κ. Δημήτριος Γαβαλάκης, Ιωάννης Τοζακίδης, Αθανάσιος Κατσιγιάννης, Κλέαρχος Πεφάνιος)

Τη δεύτερη μέρα του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στα πλαίσια των συνεδρίων ΠΣΣΑΣ – GAMA Hellas, διαδραστικό εργαστήρι με εισηγητή τον κ. Ed. Deutschlander έχοντας θέμα “Recruiting University”. Ο κ. Deutschlander παρουσίασε αναλυτικά όλα τα συστήματα επιλογής, στελέχωσης και ανάπτυξης, βάζοντας όλους τους συνέδρους να δεσμευτούν για τους προσωπικούς τους στόχους και οράματα. Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου παραδόθηκε στους συμμετέχοντες πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό. Η ανταπόκριση των συμμετεχόντων ήταν ιδιαίτερα ενθουσιώδης χειροκροτώντας τον εισηγητή όρθιοι στο τέλος της ομιλίας του.

Το ΔΣ του ΠΣΣΑΣ ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση της Ημερίδας:

Τον Πρόεδρο της GAMA HELLAS κ. Ι.Τοζακίδη

Το Board GAMA HELLAS, κ. Κλ.Πεφάνιο, Θ.Κατσιγιάννη

Το υποστηρικτικό προσωπικό του ΠΣΣΑΣ και της GAMA Hellas

Τους χορηγούς:

PLATINUM SPONSORS ήταν οι εταιρείες INTERAMERICAN, NN Hellas & ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

GOLD SPONSORS ήταν οι εταιρείες EUROLIFE ERB & EUROLIFE LTD

SILVER SPONSORS ήταν οι εταιρείες AIG, CNP ΖΩΗΣ-CYPRIALIFE, GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, METLIFE, PRIME INSURANCE, UNIVERSAL LIFE, ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καθώς και για τη συμμετοχή τους:

CROMAR, DAS HELLAS, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ.

Επίσης, στα πλαίσια της προσπάθειας της GAMA Hellas, να επεκτείνει τα μέλη της και στην Κύπρο, ήταν ιδιαίτερη χαρά και τιμή η συμμετοχή της EUROLIFE Ltd, CNP ΖΩΗΣ-CYPRIALIFE και UNIVERSAL LIFE.

Δημήτριος Γαβαλάκης
Ο Δημήτριος Γαβαλάκης (Πρόεδρος ΠΣΣΑΣ & Μέλος του Board της GAMA Hellas)

Ι. Τοζακίδης
Ο Ι. Τοζακίδης (Πρόεδρος της GAMA Hellas & Γεν.Γραμματέας ΠΣΣΑΣ)

Εμμανουήλ Κούτης
Ο Εμμανουήλ Κούτης (Δ/ντής Πωλήσεων Interamerican)

Μιχάλης Τάτσης
Ο Μιχάλης Τάτσης (Προϊστάμενος Δ/νσης Πωλήσεων Εθνική Ασφαλιστική)

Μιχάλης Σωτηράκος
Ο Μιχάλης Σωτηράκος (Γεν. Δ/ντής Πωλήσεων NN Hellas)

Φανή Θεοφανίδου
Η Φανή Θεοφανίδου (υπεύθυνη επικοινωνίας της GAMA Hellas)

Bonnie Godsman
Απονομή δώρου στην CEO της GAMA International κ. Bonnie Godsman

Ed.Deutschlander
Απονομή δώρου στον κ. Ed.Deutschlander

Kelly G.Kidwell
Απονομή δώρου στον κ. Kelly G.Kidwell

RECRUITING UNIVERSITY
2η μέρα συνεδρίου – διαδραστικό εργαστήρι με εισηγητή τον κ. Ed. Deutschlander, με θέμα «Recruiting University»

GAMA

ALTIUS
Χορευτικό ALTIUS

GAMA

Tags: GAMA HellasΠΣΣΑΣ
new-cover-insurancegif

Related Posts

Δύο διαφορετικές… ματιές στα ασφάλιστρα οχημάτων
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Πάνω από 60 επαγγελματίες στο MDRT Power Workshop Θεσσαλονίκης

by Βίκυ Γερασίμου
Feb 20, 2026
4 ενέργειες που θα αλλάξουν πλήρως το Επικουρικό Κεφάλαιο
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Δύο διαφορετικές… ματιές στα ασφάλιστρα οχημάτων

by Insurancedaily editorial team
Feb 20, 2026
Insurance Europe: Τι πρέπει να ξέρεις για τα ηλεκτρικά πατίνια (video)
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Insurance Europe: Τι πρέπει να ξέρεις για τα ηλεκτρικά πατίνια (video)

by Insurancedaily editorial team
Feb 19, 2026
ΕΙΑΣ: Σεμινάριο συνταξιοδοτικών ασφαλίσεων
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ΕΙΑΣ: Σεμινάριο για διεθνή τροχαία

by Βίκυ Γερασίμου
Feb 19, 2026
Bronze Διάκριση για την ΕΑΕΕ και την εκδήλωση «Ασφαλίζοντας το Μέλλον»
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Bronze Διάκριση για την ΕΑΕΕ και την εκδήλωση «Ασφαλίζοντας το Μέλλον»

by Insurancedaily editorial team
Feb 19, 2026
Τι θα συζητηθεί στις 27/2 στο Insurance Forum Athens Edition 2026
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Τι θα συζητηθεί στις 27/2 στο Insurance Forum Athens Edition 2026

by Insurancedaily editorial team
Feb 18, 2026 - Updated on Feb 19, 2026
«Είμαστε όλοι πρωταγωνιστές της ζωής» στον κινηματογράφο Athinaion Experience Powered by Allianz
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

«Είμαστε όλοι πρωταγωνιστές της ζωής» στον κινηματογράφο Athinaion Experience Powered by Allianz

by Insurancedaily editorial team
Feb 18, 2026
Διακρίσεις για την Cover Insurance από την Interasco
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Διακρίσεις για την Cover Insurance από την Interasco

by Insurancedaily editorial team
Feb 18, 2026
Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ διαχειρίστηκε πάνω από 365.000 κλήσεις Οδικής Βοήθειας το 2025
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ διαχειρίστηκε πάνω από 365.000 κλήσεις Οδικής Βοήθειας το 2025

by Insurancedaily editorial team
Feb 18, 2026

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I agree to the Terms & Conditions and Privacy Policy.

300x250png
300x250-4gif
300x250gif
technopan-koufomata-pvcpng

TOP#5 Insurancedaily

  • Ασφαλισμένο το εργοστάσιο “Βιολάντα”

    Τι καλύπτει το ασφαλιστήριο της ΒΙΟΛΑΝΤΑ

    248 shares
    Share 99 Tweet 62
  • Τι ισχύει με τις αποζημιώσεις στο τραγικό δυστύχημα με τους φιλάθλους στη Ρουμανία

    154 shares
    Share 62 Tweet 39
  • Εξελίξεις στην υπόθεση της έκρηξης στη ΒΙΟΛΑΝΤΑ

    94 shares
    Share 38 Tweet 24
  • ΕΤΕ – Allianz: Δυναμικό comeback της τράπεζας με deal αρχές Μαρτίου

    91 shares
    Share 36 Tweet 23
Εγγραφή στο Newsletter

+12,000 εγγεγραμμένοι χρήστες ενημερώνονται καθημερινά για θέματα Ιδιωτικής Ασφάλισης από το Newsletter του insurancedaily.gr

Facebook Instagram Youtube
  • Όροι χρήσης
  • Προστασία προσωπικών δεδομένων
  • Cookies
  • Πληροφορίες
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
  • Όροι χρήσης
  • Προστασία προσωπικών δεδομένων
  • Cookies
  • Πληροφορίες
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
© MORAX MEDIA Α.Ε.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2023

Insurancedaily.gr | Ταυτότητα

  • Διαχειριστής / Διευθυντής: Mωράκης Μιχαήλ
  • Διευθύντρια Σύνταξης: Βίκυ Γερασίμου
  • Ιδιοκτησία: Morax Media Α.Ε.
  • Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος
  • Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ
  • Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672
  • Email: [email protected], Tηλ: +30 210 9594121

Add New Playlist

No Result
View All Result
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ

© 2020 Insurancedaily.gr - by Morax Media s.a..

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία πλοήγησης και προσωποποιημένο περιεχόμενο.
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ