Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Περισσότερη εξωστρέφεια από τον ΣΕΜΑ


Μία νέα πρωτοβουλία ενημέρωσης των μελών του ανέλαβε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων. Με απόφαση του τελευταίου Διοικητικού Συμβουλίου, τα μέλη του Συνδέσμου θα ενημερώνονται για τα πεπραγμένα κάθε συνεδρίασης καθώς και για τις αποφάσεις που λαμβάνει η διοίκηση, με ειδική επιστολή που θα τους αποστέλλεται μετά τη λήξη των Διοικητικών Συμβουλίων.

Η πρωτοβουλία αυτή στόχο έχει αφενός να τονώσει την εξωστρέφεια του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΜΑ, αφετέρου να επικοινωνήσει κάθε απόφασή του σε όλα τα μέλη της οικογένειας του Συνδέσμου, ώστε αυτά με τη σειρά τους να παρεμβαίνουν όποτε το κρίνουν σκόπιμο καταθέτοντας τις δικές τους προτάσεις, απόψεις ή παρατηρήσεις για τα τεκταινόμενα στο χώρο των μεσιτών ασφαλίσεων και εν γένει της ασφαλιστικής αγοράς.

Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας του ΣΕΜΑ κ. Νίκος Κόκκινος, με αφορμή την ανωτέρω απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου δήλωσε ότι, «στόχος της διοίκησης είναι να δημιουργήσει μία νέα γέφυρα επικοινωνίας με τα μέλη του φορέα ώστε να τα φέρει πιο κοντά του, αλλά και να οργανώσει ένα ισχυρότερο μέτωπο προώθησης των θέσεων του ΣΕΜΑ προς την ασφαλιστική αγορά».

«Η ελεύθερη έκφραση όλων όσων θέλουν να προσφέρουν στα κοινά και η ενίσχυση της διαφάνειας κατά τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων, είναι δύο βασικοί πυλώνες άσκησης του συνδικαλιστικού έργου κάθε φορέα της αγοράς. Τους πυλώνες αυτούς ο ΣΕΜΑ θα τους ενισχύσει, ώστε να αυξήσει την αποδοτικότητα του έργου του και να τονώσει την παρεμβατικότητά του» δήλωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Γιάννης Ξηρογιαννόπουλος.


1 Comment

1 Σχολιο

  1. ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    Sep 2, 2017 at 12:38 AM

    Γενική Στρατηγική

    Ο Σ.Ε.Μ.Α. προβάλει το επάγγελμα του Μεσίτη Ασφαλίσεων δια λογαριασμό των μελών του, τα οποία προτρέπει προς την υιοθέτηση στρατηγικής διαφοροποίησης έναντι των αθέμιτων πρακτικών του ανταγωνισμού, με διαρκή προσανατολισμό προς την άρτια οργάνωση τους και την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών, τόσο στους πελάτες τους όσο και στους συνεργάτες τους ασφαλιστικούς συμβούλους και πράκτορες.Ποιος απο τους μεγαλους του σεμα το εφαρμοζει;Αλλαξετε τωρα το καταστατικο (π.χ αρωγα μελη…κτλ) και θα ειμαστε αυριο ισχυροτεροι κ περισσοτεροι

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − 7 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Περισσότερη εξωστρέφεια από τον ΣΕΜΑ! https://www.insurancedaily.gr/perissoteri-exostrefia-apo-ton-sema/