Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Start up & μεγαλείο ψυχής στο φετινό συνέδριο της Επιθεώρησης Χρυσολόγου


Κάθε χρόνο η Επιθεώρηση του Χρήστου Χρυσολόγου, η δεύτερη μεγαλύτερη επιθεώρηση από το agency της Εθνικής Ασφαλιστικής μας ξαφνιάζει ευχάριστα.

Η ομάδα της δεν θέλει να κάνει μια απλή εκδήλωση βραβεύσεων. Ένα απλό συνέδριο πωλήσεων για τους συνεργάτες της. Για εκείνους αυτή η μέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική. Κάνουν τον απολογισμό τους, επιβραβεύουν τους κορυφαίους Ασφαλιστές των γραφείων της και δη τους νέους στο επάγγελμα και έχουν και έναν ομιλητή έκπληξη που μοιράζεται μια προσωπική ιστορία, μια προσωπική εμπειρία με σκοπό να παρακινήσει τον κόσμο. Γιαννάκης, Σαββόπουλος, Πετρούνιας, Κοτρωνάρος, είναι μερικά από τα ονόματα των ανθρώπων που τίμησαν με την παρουσία τους την Επιθεώρηση και μίλησαν στον κόσμο για τη δύναμη της θέλησης, για την αξία τού να είσαι αυθεντικός και πώς μπορείς να συντηρήσεις τη θέση σου στην κορυφή.

Φέτος η εκδήλωση είχε μια διαφορετική χροιά. Από τη μια μας σύστησαν τον Σταύρο Τσομπανίδη, Ιδρυτή της νεοφυούς επιχείρησης Phee, που μας μίλησε για το επιχειρηματικό του εγχείρημα να δημιουργεί προϊόντα από νεκρά φύλλα (φύκια). Και από την άλλη μας συγκίνησαν έχοντας καλεσμένους 2 ψαράδες που τον περασμένο Ιούλιο με κίνδυνο της ζωής τους έσπευσαν να βοηθήσουν και να σώσουν ανθρώπους που στην κυριολεξία καιγόντουσαν ή πνιγόντουσαν στην προσπάθειά τους να σωθούν από τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι Αττικής.

Στην αριστερή φωτογραφία ο επιχειρηματίας Σταύρος Τσομπανίδης. Στη δεξιά φωτογραφία οι ψαράδες που έσωσαν εκατοντάδες στο Μάτι Αττικής

Διαβάστε επίσης: Εθνική: Εκδηλώσεις κοπής πίτας για το Διοικητικό Προσωπικό & το Παραγωγικό Δίκτυο

Την εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20/3 στο ξενοδοχείο Grand Hyatt, άνοιξε ο Επιθεωρητής Χρήστος Χρυσολόγου ο οποίος έκανε μια σύντομη αναφορά στα παραγωγικά αποτελέσματα της Επιθεώρησης.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του κ. Χρυσολόγου έφερε σε παραδόσεις στον κλάδο Ζωής περίπου 2.5 εκατ. ευρώ ενώ συντήρησε ένα χαρτοφυλάκιο ύψους 25 εκατ. ευρώ κατά 26% μεγαλύτερο σε σχέση με το 2015 που η παραγωγή κυμαινόταν στα 20 εκατ. ευρώ. Στις αποζημιώσεις, τη στιγμή που όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Χρυσολόγου, καταρρίπτονται οι αντιρρήσεις η Επιθεώρηση πλήρωσε στον κλάδο Ζωής σχεδόν 7 εκατ. ευρώ ενώ στον κλάδο αυτοκινήτου κάτι παραπάνω από 2.2 εκατ. ευρώ ενώ σε λήξεις συμβολαίων ζωής παρέδωσαν επιταγές ύψους 1.7 εκατ. ευρώ. Σημαντική προσθήκη στην ομάδα για το 2018 ήταν και οι 19 νέοι συνεργάτες της Επιθεώρησης. Το «νέο αίμα», που όπως πολύ σωστά λέει ο κ. Χρυσολόγου οργανισμός που δεν ανανεώνεται πεθαίνει.

«Γνωρίζουν ότι είμαστε κοντά τους, γνωρίζουν ότι είμαστε κοντά τους όχι στα εύκολα αλλά στα δύσκολα. Όχι μόνο στις επιτυχίες τους αλλά και στα πιθανά προβλήματά τους που έχουμε όλοι οι συνάδελφοι και πολύ περισσότερο οι νέοι ασφαλιστές. Εκεί εστιάζουμε για να απαντηθούν τα ερωτηματικά και να γίνουν δύναμη για να πάει ο νέος μπροστά.» 

Ο Ηρακλής Δασκαλόπουλος

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους στελέχη της Εθνικής Ασφαλιστικής οι οποίοι δήλωσαν μεταξύ άλλων:

Ηρακλής Δασκαλόπουλος, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής: Συγχαρητήρια γιατί συνεχίζετε να μεγαλώνετε, να διευρύνετε τον κύκλο εργασιών σας προσθέτοντας συνεχώς καινούργιους πελάτες, αλλά και γιατί είστε σε μια αγορά δύσκολη. Από το 2011 και μέχρι σήμερα η κερδοφορία της Εθνικής Ασφαλιστικής είναι εξαιρετικά υψηλή και οι δείκτες φερεγγυότητάς της είναι επίσης πολύ ισχυροί. Είναι μια εταιρεία λοιπόν που κατόρθωσε μέσα στην κρίση να αναδιοργανωθεί, να λειτουργήσει με εξωστρέφεια – που είναι πολύ σημαντικό – να βοηθήσει εσάς να είστε εξοπλισμένοι με προϊόντα και υπηρεσίες που ελκύουν τον καταναλωτή και τον πολίτη.

Ο Γιώργος Μακρής

Γιώργος Μακρής, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής: Θα ήθελα να ξεκινήσω με κάτι που μου είχε πει ένας παλιός αγαπητός φίλος που σήμερα δεν είναι στο επάγγελμα. Μου είπε, αγαπητέ Γιώργο, ξέρεις ότι όλοι εδώ είτε είμαστε διοικητικοί είτε στην πρώτη γραμμή των πωλήσεων, δεν είχαμε ποτέ ούτε όραμα ούτε φιλοδοξία να γίνουμε ασφαλιστές. Για κάτι άλλο ξεκινήσαμε στη ζωή μας. Όμως αυτό το επάγγελμα ή το μισείς και φεύγεις ή το ερωτεύεσαι τρελά.

Ο Γιάννης Σηφάκης

Γιάννης Σηφάκης, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, Marketing & Δημοσίων Σχέσεων: Αυτό που έχει πολύ μεγάλη σημασία για την εταιρεία και όλους εμάς τους υπόλοιπους είναι όχι μόνο να έχουμε τα προϊόντα – που ναι πρέπει να είναι καινοτόμα και σωστά τοποθετημένα στην αγορά – αλλά αυτό να βγαίνει και προς τα έξω και η εταιρεία μέσα από τις ενέργειες που κάνει να σας δίνει όλα εκείνα τα εφόδια ώστε και εσείς να βγαίνετε δυναμικά προς τα έξω και να λέτε ότι ανήκετε στην πρώτη εταιρεία. Το όραμα της Εθνικής Ασφαλιστικής είναι να βρίσκεται πάντα δίπλα στον πελάτη τη στιγμή που ο πελάτης χρειάζεται τον ασφαλιστή του, χρειάζεται την εταιρεία.

Ο Μιχάλης Τάτσης

Μιχάλης Τάτσης, Διευθυντής Δικτύων πωλήσεων: Πρωταγωνιστούμε στην παροχή υψηλών και ποιοτικών παροχών υγείας. Δίνουμε προστιθέμενη αξία στο σημαντικό έργο που επιτελούν οι άνθρωποι των πωλήσεων δηλαδή εσείς. Στο πλαίσιο αυτό, σε λίγες μέρες, θα σας παρουσιάσουμε το νέο κανονισμό πωλήσεων. Έναν αναπτυξιακό, πολύ δυνατό κανονισμό, για να επιβραβεύσουμε του παραγωγικούς, τους ποιοτικούς ασφαλιστές που θα πάνε την Εταιρεία μας ακόμα πιο ψηλά. Θέλουμε επίσης να δώσουμε κίνητρα στους νέους να μπουν στο επάγγελμα. Δίνουμε κίνητρα για 2 χρόνια χρηματοδότηση.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − eleven =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Start up & μεγαλείο ψυχής στο φετινό συνέδριο της Επιθεώρησης Χρυσολόγου! https://www.insurancedaily.gr/start-megalio-psychis-sto-fetino-synedrio-tis-epitheorisis-chrysologou/