Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Θ. Μητράκος: 20.126 οι πιστοποιημένοι ενεργοί Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές


Στο πλαίσιο του Ετήσιου Συνεδρίου & Βραβεύσεων του Πανελληνίου Συλλόγου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΣΑΣ) ο Υποδιοικητής της ΤτΕ κ. Θεόδωρος Μητράκος απηύθυνε χαιρετισμό κάνοντας τη δική του τοποθέτηση για την εικόνα της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς. 

Ο κ. Μητράκος αναγνώρισε ότι οι Έλληνες παραμένουν σημαντικά υπασφαλισμένοι. Όπως σημείωσε και η κ. Αντωνάκη, Γενική Διευθύντρια της ΕΑΕΕ, η Ασφαλιστική Αγορά της Ελλάδας είναι 6 φορές μικρότερη σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη κάτι που δείχνει τα περιθώρια που υπάρχουν για την ανάπτυξή της. Μια ανάπτυξη που θα ωφελήσει την κοινωνία καθώς Ασφαλιστικές εταιρείες και διαμεσολαβητές μπορούν να στηρίξουν και να βελτιώσουν το βιοτικό επίπεδο του κόσμου απαλλάσσοντάς τους από το βάρος των ακραίων και τυχαίων γεγονότων. Μια Ασφαλιστική διαμεσολάβηση που σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία υπολογίζεται σε 20.126 πιστοποιημένους & ενεργούς Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές.  

Ο κ. Μητράκος κλείνοντας την ομιλία του δήλωσε αισιόδοξος ότι η αγορά θα καλύψει το κενό που υπάρχει με την υπόλοιπη Ασφαλιστική Αγορά της Ευρώπης και πως ο ψηφιακός μετασχηματισμός της θα είναι ένα από τα εργαλεία που θα βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × three =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Θ. Μητράκος: 20.126 οι πιστοποιημένοι ενεργοί Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές! https://www.insurancedaily.gr/th-mitrakos-20-126-oi-pistopoiimenoi-energo/