ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Facebook Instagram
Search
Close this search box.
Bars
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
Menu
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
eurolife-728x90-1gif
Home Εκδηλώσεις

Ετήσια Εκδήλωση του Ασφαλιστικού Γραφείου ΠΑΡΟΝ

Insurancedaily editorial team by Insurancedaily editorial team
13/12/2024
in Εκδηλώσεις
A A
Ετήσια Εκδήλωση του Ασφαλιστικού Γραφείου ΠΑΡΟΝ
Share on Facebook

Τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2024, ο πολυχώρος ART FACTORY φιλοξένησε την ετήσια εκδήλωση του ασφαλιστικού γραφείου ΠΑΡΟΝ, που συγκέντρωσε σημαντικές προσωπικότητες του ασφαλιστικού κλάδου και του επιχειρείν καθώς και πλήθος προσκεκλημένων.

Η βραδιά ξεκίνησε με εντυπωσιακές μουσικές νότες από τη DJ Αντιγόνη Μπαλωμένου και τον ταλαντούχο σαξοφωνίστα Τομ Γιαννακόπουλο, δημιουργώντας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος και Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της EUROLIFE FFH. Ο κ. Σαρρηγεωργίου επαίνεσε το έργο του ασφαλιστικού γραφείου ΠΑΡΟΝ, χαρακτηρίζοντάς το παράδειγμα για τον κλάδο. Τόνισε επίσης πως, η συνεργασία των ασφαλιστών αναδεικνύεται ως καθοριστικός παράγοντας για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων, όπως οι αυξανόμενες φυσικές καταστροφές, το δημογραφικό ζήτημα και οι ανάγκες στον τομέα της υγείας, που διαρκώς εξελίσσονται. Σε μια εποχή που η ανάγκη για σταθερότητα στην ασφαλιστική αγορά είναι πιο επιτακτική από ποτέ, οι επαγγελματίες του κλάδου καλούνται να λειτουργούν ως αξιόπιστοι σύμβουλοι, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις και διασφαλίζοντας την προστασία και την ευημερία των πολιτών.

Διαβάστε Επίσης

ΠΑΡΟΝ: Μια βραδιά ενότητας, πολιτισμού και αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά

ΠΑΡΟΝ: Μια βραδιά ενότητας, πολιτισμού και αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά

Feb 18, 2026
Βραβεύσεις για τους συνεργάτες του γραφείου ΠΑΡΟΝ

Βραβεύσεις για τους συνεργάτες του γραφείου ΠΑΡΟΝ

Dec 23, 2025 - Updated on Dec 24, 2025

Ακολούθησε ο χαιρετισμός του κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου, Προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ), ο οποίος επισήμανε τις δράσεις που έχουν δρομολογηθεί για την ενίσχυση της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Ο κ. Χατζηθεοδοσίου αναφέρθηκε σε θέματα όπως η υιοθέτηση υποχρεωτικών ασφαλίσεων σε διάφορες δραστηριότητες, η περαιτέρω μείωση του ΕΝΦΙΑ για ασφαλισμένες περιουσίες, η φορολογική ελάφρυνση των ασφαλίστρων υγείας και η σύνδεση της ιδιωτικής ασφάλισης με κρατικές υποδομές για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών.

Στη συνέχεια, ο Γενικός Διευθυντής του ασφαλιστικού γραφείου ΠΑΡΟΝ, κ. Νίκος Τούμπας, στην εισήγησή του, εστίασε στην αξία της ποιότητας ως θεμελιώδη παράγοντα για την επιτυχία κάθε οργανισμού.

Ο κ. Τούμπας υπογράμμισε ότι η ποιότητα δεν είναι απλώς ένας στόχος, αλλά μια καθημερινή δέσμευση που καθορίζει τη φιλοσοφία και την κουλτούρα κάθε επιχείρησης. Αναφερόμενος στην πρακτική της εφαρμογή, τόνισε πως η ποιότητα στις διαδικασίες, τις υπηρεσίες και τις ανθρώπινες σχέσεις είναι εκείνη που προσδίδει αξιοπιστία, κύρος και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον οργανισμό.

«Ένας οργανισμός που επενδύει στην ποιότητα, διασφαλίζει τη δημιουργία ισχυρών δεσμών με τους πελάτες και τους συνεργάτες του», σημείωσε, προσθέτοντας ότι η συστηματική προσπάθεια για βελτίωση και η εστίαση στις λεπτομέρειες οδηγούν σε μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Στην εισήγησή της, η κ. Χριστίνα Φυτέα, συνιδιοκτήτρια και Εμπορική Διευθύντρια του ΠΑΡΟΝ, ανέδειξε τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες του 2023, τονίζοντας την ανάγκη για δράση και ουσιαστική στήριξη.

«Το 2023 ήταν μια χρονιά γεμάτη δοκιμασίες», σημείωσε. «Παρόλο που τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ δείχνουν σημάδια ανάκαμψης για την ελληνική οικονομία, η καθημερινότητα παραμένει δύσκολη για πολλούς. Ενώ οι αριθμοί δείχνουν ευημερία, οι συζητήσεις που κάνουμε καθημερινά αποκαλύπτουν ότι η ακρίβεια έχει εξελιχθεί στον μεγαλύτερο αντίπαλό μας».

Η κ. Φυτέα αναφέρθηκε στις βαθύτερες επιπτώσεις της οικονομικής πίεσης, υπογραμμίζοντας ότι αυτές συχνά επηρεάζουν όχι μόνο την οικονομική, αλλά και τη σωματική και ψυχική υγεία. «Το στρες και τα αισθήματα αδυναμίας που βιώνουμε οδηγούν πολλούς σε αδιέξοδο. Ωστόσο, πιστεύω ακράδαντα ότι η αλλαγή είναι εφικτή, αρκεί να την επιδιώξουμε με αποφασιστικότητα».

Όσον αφορά τον ασφαλιστικό κλάδο, τόνισε τη σπουδαιότητα του ρόλου των επαγγελματιών σε ένα ασταθές περιβάλλον: «Η ιδιωτική ασφάλιση δεν ήταν ποτέ πιο απαραίτητη. Ως επαγγελματίες, έχουμε τη δύναμη να προσφέρουμε μια ασπίδα προστασίας, μειώνοντας την ανασφάλεια και δίνοντας στους πελάτες μας τη δυνατότητα να προγραμματίσουν τη ζωή τους με βεβαιότητα».

Καταλήγοντας, η κ. Φυτέα έκανε έκκληση για συλλογική προσπάθεια: «Η ενίσχυση του ασφαλιστικού περιβάλλοντος είναι ο κοινός μας στόχος. Μέσα από την παροχή ουσιαστικής προστασίας, μπορούμε να συμβάλλουμε όχι μόνο στη βελτίωση της ασφάλειας, αλλά και στην ενίσχυση της ψυχικής υγείας και της κοινωνικής συνοχής. Όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σειρά από εξαιρετικά βίντεο που παρουσίαζαν το οικοσύστημα του ασφαλιστικού γραφείου ΠΑΡΟΝ. Μέσα από τις εικόνες και τις αφηγήσεις, αναδείχθηκαν οι πολυδιάστατες δράσεις του γραφείου, η δέσμευσή του στην καινοτομία, η έμφαση στην ποιότητα και η αφοσίωση στην εξυπηρέτηση των πελατών.

Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης κορυφώθηκε με τις βραβεύσεις των πρώτων συνεργατών του ΠΑΡΟΝ. Σε ένα συγκινητικό κλίμα, τιμήθηκαν οι άνθρωποι που στάθηκαν δίπλα στο γραφείο από την αρχή, συμβάλλοντας στην ανάπτυξή του και στη διαμόρφωση της ταυτότητάς του ως ενός από τους κορυφαίους οργανισμούς στον ασφαλιστικό κλάδο. Οι βραβευθέντες έλαβαν την αναγνώριση που τους άξιζε, με τα θερμά χειροκροτήματα όλων των παρευρισκόμενων να υπογραμμίζουν τη σημασία της συνεισφοράς τους.

Στη συνέχεια, όλοι οι προσκεκλημένοι πέρασαν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου τους περίμενε μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης. Το πάρτι που ακολούθησε ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με την εκρηκτική Μπέσυ Αργυράκη και τον ταλαντούχο Δημήτρη Κικλή να ξεσηκώνουν το κοινό με τις ερμηνείες τους. Η μουσική, ο χορός και η θετική ενέργεια δημιούργησαν ένα αξέχαστο κλείσιμο στη βραδιά, γεμάτο χαρά και ενθουσιασμό.

Την εκδήλωση παρουσίασε, με μεγάλη επιτυχία η δημοσιογράφος κυρία Ντόρα Κουτροκόη.

Το ασφαλιστικό γραφείο ΠΑΡΟΝ ευχαριστεί θερμά όλους όσοι παρευρέθηκαν και συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης, ανανεώνοντας το ραντεβού για το επόμενο μεγάλο γεγονός.

Tags: ΠΑΡΟΝ
np-car-468x60px-new-1-1jpg

Related Posts

Ο Χρ. Παλαμίδης ομιλητής στο Insurance Forum “Athens Edition”
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ο Χρ. Παλαμίδης ομιλητής στο Insurance Forum “Athens Edition”

by Insurancedaily editorial team
Feb 24, 2026
Διακρίσεις για την Cover Insurance από την Interasco
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Διακρίσεις για την Cover Insurance από την Interasco

by Insurancedaily editorial team
Feb 18, 2026
ΠΑΡΟΝ: Μια βραδιά ενότητας, πολιτισμού και αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά
Εκδηλώσεις

ΠΑΡΟΝ: Μια βραδιά ενότητας, πολιτισμού και αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά

by Insurancedaily editorial team
Feb 18, 2026
Ετήσια εκδήλωση των ασφαλιστών Λάρισας
Εκδηλώσεις

Ετήσια εκδήλωση των ασφαλιστών Λάρισας

by Insurancedaily editorial team
Feb 11, 2026
Ο όμιλος Intracom πιστεύει βαθιά στο όραμα της Ευρώπη Ασφαλιστικής
Εκδηλώσεις

Ο όμιλος Intracom πιστεύει βαθιά στο όραμα της Ευρώπη Ασφαλιστικής

by Insurancedaily editorial team
Jan 30, 2026
Το 16ο Διεθνές Συνέδριο της Insurance Europe στην Κύπρο
Εκδηλώσεις

Το 16ο Διεθνές Συνέδριο της Insurance Europe στην Κύπρο

by Insurancedaily editorial team
Jan 29, 2026
Η τεχνητή νοημοσύνη στο επίκεντρο του Insurtech Conference 2026
Εκδηλώσεις

Η τεχνητή νοημοσύνη στο επίκεντρο του Insurtech Conference 2026

by Insurancedaily editorial team
Jan 27, 2026
Η NN Hellas στη 2η θέση των Κορυφαίων Εργοδοτών στην Ελλάδα για το 2026
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Η NN Hellas στη 2η θέση των Κορυφαίων Εργοδοτών στην Ελλάδα για το 2026

by Insurancedaily editorial team
Jan 16, 2026
The New Goodlife: 50 χρόνια στην ασφαλιστική αγορά
Εκδηλώσεις

The New Goodlife: 50 χρόνια στην ασφαλιστική αγορά

by Insurancedaily editorial team
Jan 7, 2026 - Updated on Jan 10, 2026

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I agree to the Terms & Conditions and Privacy Policy.

ydrogios-insurancehome-insurancegif
designiaagentsbanner2025300x250gif
technopan-koufomata-pvcpng

TOP#5 Insurancedaily

  • ΕΤΕ – Allianz: Δυναμικό comeback της τράπεζας με deal αρχές Μαρτίου

    ΕΤΕ – Allianz: Δυναμικό comeback της τράπεζας με deal αρχές Μαρτίου

    102 shares
    Share 41 Tweet 26
  • Εξελίξεις στην υπόθεση της έκρηξης στη ΒΙΟΛΑΝΤΑ

    98 shares
    Share 39 Tweet 25
  • Σε νέα εποχή ανάπτυξης η Groupama – Βραβεύσεις συνεργατών

    85 shares
    Share 34 Tweet 21
  • Τι καλύπτει το ασφαλιστήριο της ΒΙΟΛΑΝΤΑ

    253 shares
    Share 101 Tweet 63
Εγγραφή στο Newsletter

+12,000 εγγεγραμμένοι χρήστες ενημερώνονται καθημερινά για θέματα Ιδιωτικής Ασφάλισης από το Newsletter του insurancedaily.gr

Facebook Instagram Youtube
  • Όροι χρήσης
  • Προστασία προσωπικών δεδομένων
  • Cookies
  • Πληροφορίες
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
  • Όροι χρήσης
  • Προστασία προσωπικών δεδομένων
  • Cookies
  • Πληροφορίες
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
© MORAX MEDIA Α.Ε.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2023

Insurancedaily.gr | Ταυτότητα

  • Διαχειριστής / Διευθυντής: Mωράκης Μιχαήλ
  • Διευθύντρια Σύνταξης: Βίκυ Γερασίμου
  • Ιδιοκτησία: Morax Media Α.Ε.
  • Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος
  • Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ
  • Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672
  • Email: [email protected], Tηλ: +30 210 9594121

Add New Playlist

No Result
View All Result
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ

© 2020 Insurancedaily.gr - by Morax Media s.a..

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία πλοήγησης και προσωποποιημένο περιεχόμενο.
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ