ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

ΑΧΑ: Ταξίδι στο Ντουμπρόβνικ για τη Διεύθυνση του Τάσου Παυλίδη

AXA Ασφαλιστική

Η δυναμική πορεία των νικητών τριμήνου της Διεύθυνσης του Τάσου Παυλίδη, τους οδήγησε σε ένα ξεχωριστό ταξίδι στο Ντουμπρόβνικ – στη Δαλματία της Κροατίας.

Τέλος Οκτωβρίου, οι συμμετέχοντες έφτασαν στον προορισμό τους, όπου είχαν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τις πανέμορφες Δαλματικές Ακτές μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων. Περιηγήσεις στους γραφικούς δρόμους της πόλης του Ντουμπρόβνικ και επισκέψεις σε εμβληματικά αξιοθέατα της περιοχής ήταν μόνο η αρχή. Οι ταξιδιώτες πραγματοποίησαν δύο ημερήσιες εκδρομές. Η πρώτη είχε προορισμό το Μόσταρ της Βοσνίας και, συγκεκριμένα, τις όχθες του ποταμού Νερέτβα. Εκεί, είδαν από κοντά τους περίφημους καταρράκτες Kravice, ένα τοπίο με απαράμιλλη ομορφιά και υπέροχη βλάστηση. Κατά τη διάρκεια της δεύτερης εκδρομής, επισκέφθηκαν την υπέροχη πόλη του Κότορ στο Μαυροβούνιο, διασχίζοντας την κοιλάδα Κανάβλε και το μοναδικό Μεσογειακό φιόρδ του κόλπου του Κότορ.

AXA Ασφαλιστική

Οι «νικητές του τριμήνου» της Διεύθυνσης του κ. Παυλίδη ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον επόμενο χρόνο, με την υπόσχεση να επαναλάβουν την παραγωγική επιτυχία της χρονιάς που πέρασε και για το 2019. Με τους πετυχημένους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές συνταξίδεψαν ο Διευθυντής Αποκλειστικού Δικτύου της ΑΧΑ Ελλάδας, κ. Βασίλης Αντύπας και οι Επιθεωρητές Αποκλειστικού Δικτύου της Διεύθυνσης Πωλήσεων, κ.κ. Στάθης Γκίτικας και Γιάννης Γεωργίου.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ten − seven =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ΑΧΑ: Ταξίδι στο Ντουμπρόβνικ για τη Διεύθυνση του Τάσου Παυλίδη! https://www.insurancedaily.gr/acha-taxidi-sto-ntoymprovnik-gia-ti-die/