ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Π.Σ.Α.Σ.: Webinar θεσμικής ενημέρωσης & εκπαίδευσης

Π.Σ.Α.Σ.

Ο Π.Σ.Α.Σ. διοργάνωσε την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017, με μεγάλη επιτυχία ένα ακόμα webinar θεσμικής ενημέρωσης και εκπαίδευσης με ομιλήτρια την καταξιωμένη και μέλος του M.D.R.T, Sunny Lee από το Los Angeles σε συνεργασία με την επιτροπή επικοινωνίας του M.D.R.T. στην Ελλάδα.

Προηγήθηκε θεσμική ενημέρωση στην οποία ο Πρόεδρος του Π.Σ.Α.Σ., Παναγιώτης Λελεδάκης, ενημέρωσε σχετικά με όλα τα σημαντικά ζητήματα που ενδιαφέρουν τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, στις εξελίξεις των οποίων συμμετέχει ενεργά ο Π.Σ.Α.Σ. Και αυτή τη φορά επικοινώνησαν με τα μέλη τους διαδραστικά, μέσω του συστήματος τηλεδιάσκεψης του Π.Σ.Α.Σ., άκουσαν τις απορίες και τις ερωτήσεις των μελών, απάντησαν σε αυτές και κατέγραψαν όσα ζητήματα τέθηκαν.

Π.Σ.Α.Σ.

Το webinar παρακολούθησαν με αμείωτο το ενδιαφέρον 500 και άνω ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές από όλη την Ελλάδα πολύ απλά, γρήγορα και χωρίς καμία ταλαιπωρία, μέσω σύνδεσης από τον υπολογιστή τους. Όπως πάντα ο Π.Σ.Α.Σ. κάνει ένα ακόμα βήμα δίνοντας τη δυνατότητα στα premium μέλη του να παρακολουθούν όποτε εκείνοι το επιθυμούν τα webinars που έχουν ήδη διοργανώσει σε επανάληψη, μέσω της νέας πρωτοποριακής e-learning πλατφόρμας με ένα απλό click.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του M.D.R.T. στην Ελλάδα, Κυριάκος Χατζηστεφάνου, ο οποίος αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο του MCC M.D.R.T. στην Ελλάδα για το 2017 και ανακοίνωσε την διοργάνωση του M.D.R.T. DAY στη Θεσσαλονίκη στις 19 Ιανουαρίου 2018, με ομιλητές από όλο τον κόσμο, όπως την Αμερική τη Νότιο Αφρική, το Ισραήλ κ.α.

Μεγάλη τιμή για τον Π.Σ.Α.Σ. και τα μέλη του είναι το γεγονός ότι ο Guy Baker, πρώην πρόεδρος του M.D.R.T. και βραβευμένος ασφαλιστικός σύμβουλος στους πρώτους 250 στην Αμερική, απηύθυνε χαιρετισμούς προς όλους τους ασφαλιστικούς συμβούλους στην Ελλάδα τα υποψήφια μέλη του M.D.R.T., καθώς και τα μέλη του M.D.R.T. τονίζοντας, το σημαντικό έργο που επιτελεί το M.D.R.T. παγκόσμια με τα 60.000 περίπου μέλη, για το μοίρασμα των ιδεών και των καλύτερων πρακτικών στο επάγγελμα μας.

Π.Σ.Α.Σ.

Με μεγάλο ενθουσιασμό παρουσίασε την κεντρική ομιλήτρια του webinar, Sunny Lee, η οποία θα είναι και ομιλήτρια στο M.D.R.T. DAY στη Θεσσαλονίκη στις 19.01.18. Η Sunny Lee 8 χρόνια μέλος του M.D.R.T. και 1 χρόνο C.O.T. αναπτύσσοντας στην ομιλία της το θέμα “Money Monster or Money Master” τόνισε την αξία της υγιούς εκπαίδευσης των παιδιών μας, πάνω στη διαχείριση των χρημάτων τους, για μια οικονομικά σωστή ζωή τους, από τα πρώτα χρόνια της ζωής τους. Επίσης τόνισε, ότι μεταφέροντας αυτήν τη γνώση στους πελάτες μας, μπορούμε να βρούμε πεδία συζήτησης μαζί τους για ένα σωστό οικονομικό προγραμματισμό, τον οποίο μπορούμε να μετατρέψουμε σε νέες συνεργασίες, μαζί τους. Έδωσε πραγματικούς τρόπους για το πώς θα γίνει αυτή η εκπαίδευση των παιδιών, τονίζοντας επίσης ένα ακόμα σημαντικό σημείο μέσα από αυτήν τη διαδικασία. Τον ποιοτικό χρόνο που θα μοιραστούμε με τα παιδιά μας και την αξία που αυτό θα δώσει στην οικογένεια μας.

Κλείνοντας το webinar, ο Κάρολος Μαρκουίζος, αντιπρόεδρος του Π.Σ.Α.Σ. και μέλος της επιτροπής επικοινωνίας του M.D.R.T. στην Ελλάδα, συνόψισε τα κυριότερα σημεία της ομιλίας της Sunny Lee και τόνισε τα πολλαπλά οφέλη από τη συμμετοχή σε τέτοιες κοινές δραστηριότητες του Π.Σ.Α.Σ. και του M.D.R.T.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + six =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Π.Σ.Α.Σ.: Webinar θεσμικής ενημέρωσης & εκπαίδευσης! https://www.insurancedaily.gr/p-s-s-webinar-thesmikis-enimerosis-ekpedefsis/