ΕΚΕ

Η Εθελοντική Αιμοδοσία αποτελεί πλέον θεσμό για την Data Communication

Data Comm aimodosia

Data Comm aimodosia

Η Data Communication πραγματοποίησε την 2η  Εθελοντική Αιμοδοσία,  την Παρασκευή 8 Απριλίου, στα κεντρικά της γραφεία στην Αθήνα, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ. Οι εργαζόμενοι ανταποκρίθηκαν δυναμικά στο κάλεσμα, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον τους για προσφορά και αλληλεγγύη.

Με την υψηλή συμμετοχή των ανθρώπων της Data Communication στην 2η Εθελοντική Αιμοδοσία, συγκεντρώθηκε ένας σημαντικός αριθμός μονάδων αίματος που προορίζεται για την κάλυψη των αναγκών σε αίμα των συνανθρώπων μας.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της 2ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας, η Ζωή Δουζένη, Executive Vice President της Data Communication δήλωσε: «Η διοργάνωση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, η οποία συνιστά ύψιστη προσφορά ζωής και ελπίδας στο συνάνθρωπο, αποτελεί πλέον θεσμό για την Data Communication και έχει ως βασικό σκοπό την κινητοποίηση και ευαισθητοποίηση των εργαζομένων. Η μεγάλη ανταπόκριση των ανθρώπων μας στην 1η Εθελοντική Αιμοδοσία, τον περασμένο Ιούλιο, αποτέλεσε το ισχυρότερο κίνητρο για την καθιέρωση δύο φορές το χρόνο της συγκεκριμένης δράσης. Διαπιστώνοντας το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης των ανθρώπων μας, συνεχίζουμε και εντείνουμε την πραγματοποίηση πρωτοβουλιών κοινωνικής ευθύνης που ενθαρρύνουν την ενεργό συμμετοχή όλων μας».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

six + 8 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η Εθελοντική Αιμοδοσία αποτελεί πλέον θεσμό για την Data Communication! https://www.insurancedaily.gr/i-ethelontiki-emodosia-apoteli-pleon-thesmo-gia-tin-data-communication/