ΕΚΕ

ΜΙΝΕΤΤΑ: Κοινωνικός Απολογισμός 2017

ΜΙΝΕΤΤΑ

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική ανακοινώνει ότι προχώρησε στη δημοσίευση στην ιστοσελίδα της του Κοινωνικού Απολογισμού της για το 2017, τον οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν ΕΔΩ.

Στόχος της Εταιρείας είναι η ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων μερών και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου για τις δραστηριότητες, αλλά και την εφαρμογή πρακτικών που συμβάλλουν τόσο στην βιώσιμη ανάπτυξή της, όσο και στην προσφορά της στην κοινωνία.

Η Κοινωνική Υπευθυνότητα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της επιχειρηματικής κουλτούρας της Εταιρείας, η οποία παραμένει συνεπής στις αρχές και αξίες που τη διέπουν από την αρχή της λειτουργίας της και έχει πορευτεί με κοινωνική ευαισθησία και σεβασμό προς τους πελάτες της, αλλά και το ευρύτερο κοινό, εδώ και σχεδόν 50 χρόνια. Παράλληλα εμπλουτίζεται διαρκώς και αναδιαμορφώνεται μέσα από τις συλλογικές δράσεις των εργαζομένων, τον εθελοντισμό και τον σχεδιασμό της Στρατηγικής της Εταιρείας.

ΜΙΝΕΤΤΑ

Για το 2017 οι δράσεις της Εταιρείας βασίστηκαν κυρίως σε 6 πυλώνες:

  • Ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες
  • Παιδί
  • Εθελοντισμός εργαζομένων
  • Οδηγική Συμπεριφορά
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική δεσμεύεται απέναντι στους πελάτες, στους εργαζομένους και στους συνεργάτες της, αλλά και γενικότερα απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, ότι θα εξακολουθεί να επιχειρεί με γνώμονα τις αξίες και τις αρχές της και πάντα με σεβασμό στον άνθρωπο, στο περιβάλλον και στον πολιτισμό.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × two =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ΜΙΝΕΤΤΑ: Κοινωνικός Απολογισμός 2017! https://www.insurancedaily.gr/minetta-kinonikos-apologismos-2017/