ΕΚΕ

Ταξίδι στο χρόνο από το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών


Φέτος, το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών της Αθήνας ξεκινά ένα νέο θεσμό, τη διοργάνωση δωρεάν ξεναγήσεων για τους κατοίκους των Αθηνών κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα, από Νοέμβριο έως και Μάρτιο, όταν η είσοδος σε μουσεία και χώρους είναι δωρεάν. Σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας είναι να βοηθήσει τους Αθηναίους να δουν την πόλη τους μέσα από τα μάτια των ξεναγών, που αγαπούν και γνωρίζουν τους θησαυρούς της όσο λίγοι. Τις ξεναγήσεις προσφέρουν εθελοντικά και αφιλοκερδώς διπλωματούχοι ξεναγοί με γνώση και πολύχρονη εμπειρία. Ελάτε μαζί μας να σας ταξιδέψουμε στο χώρο και στο χρόνο.

Οι Διπλωματούχοι Ξεναγοί ήταν πάντοτε ευαίσθητοι στην ανάγκη των Αθηναίων να γνωρίσουν την πόλη τους. Αυτό έχει αποδειχτεί τόσο από τις επίσημες δράσεις του σωματείου μας (όπως το Κυνήγι Θησαυρού που διοργανώνεται κάθε Φεβρουάριο) όσο και από τις ανεπίσημες (ανοικτές ξεναγήσεις, περιηγήσεις και περιπάτους που κατά καιρούς προσφέρονται αφιλοκερδώς).


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 1 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ταξίδι στο χρόνο από το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών! https://www.insurancedaily.gr/taxidi-sto-chrono-apo-to-somateio-diplo/