ΕΚΕ

Η ΝΝ ΗΕLLAS έτρεξε με τους MDA Runner στον Μαραθώνιο Αθήνας, τον Αυθεντικό


Η ΝΝ Ηellas υποστήριξε το MDA Eλλάς, το Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις, στον αγώνα του για τη δημιουργία της πρώτης Ειδικής Μονάδας Νευρομυϊκών Παθήσεων Ενηλίκων, συμμετέχοντας στον 37ο Μαραθώνιο Αθήνας, τον Αυθεντικό.

Οι εθελοντές δρομείς της ΝΝ Ηellas έστειλαν το δικό τους μήνυμα αλληλεγγύης, συνοδεύοντας τα μέλη του ΜDA Eλλάς με αναπηρικά αμαξίδια στη διαδρομή των 10χλμ και των 5χλμ αντίστοιχα.

Οι εργαζόμενοι της εταιρίας με την ομάδα των 450 περίπου MDA Runner απέδειξαν ότι οι καθημερινές δυσκολίες, που μπορεί να αντιμετωπίζουν τα μέλη του MDA, δεν αποτελούν εμπόδιο ακόμη και στον πιο απαιτητικό αγώνα δρόμου.

Η δράση της NN Hellas στο σπουδαιότερο δρομικό γεγονός στην Ελλάδα, στηρίζεται στις αξίες της “Νοιαζόμαστε, Είμαστε ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε” οι οποίες ταυτίζονται με τις αξίες του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + eight =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η ΝΝ ΗΕLLAS έτρεξε με τους MDA Runner στον Μαραθώνιο Αθήνας, τον Αυθεντικό! https://www.insurancedaily.gr/i-nn-iellas-etrexe-me-toys-mda-runner-ston-marathoni/