Ασφάλιση Υγείας Ειδήσεις & Νέα

Καινοτόμο πρόγραμμα υγείας για συνταξιούχους και μέλη των ΤΑΝΠΥ, ΕΤΕΑΠ, ΤΕΑΥΕΚ, ΤΕΑΧ, ΟΙΥΕ με χαμηλά ασφάλιστρα


Η Flexcare σχεδίασε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας που απευθύνεται σε μέλη και συνταξιούχους (καθώς και στα συγγενικά πρόσωπα) των ταμείων ΤΑΝΠΥ, ΕΤΕΑΠ, ΤΕΑΥΕΚ, ΤΕΑΧ και ΟΙΥΕ, το οποίο υλοποιήθηκε με τη συνεργασία της Ασφαλιστικής Εταιρείας Μινέττα, του ομίλου Ευρωκλινικής και της Brokers Union.

Στόχος του προγράμματος είναι η παροχή πλήρους ασφάλισης για όλες τις ηλικίες με προσιτά ασφάλιστρα για την αγορά.

Παροχές και χαρακτηριστικά προγράμματος:

 1. Μοναδικό πρόγραμμα ασφάλισης στην Ελλάδα για ηλικίες έως 75 ετών που δεν εξετάζει τις τυχόν προϋπάρχουσες ασθένειες και το σημαντικότερο σας ακολουθεί για όλη σας τη ζωή.
 2. Καλύπτει τα συγγενικά πρόσωπα (σύζυγο, παιδιά, εγγόνια κ.λπ.). Το ετήσιο ασφάλιστρο είναι 650 ευρώ και για τα συγγενικά πρόσωπα ανέρχεται στα 585 ευρώ, ενώ για τα εγγόνια στα 65 ευρώ.
 3. Τα συμβόλαια είναι μεμονωμένα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ασφαλίσετε λόγου χάρη μόνο το εγγόνι σας.
 4. Καλύπτει ετήσια έξοδα νοσηλείας έως 15.000 σε ιδιωτική κλινική (Ευρωκλινική Αθηνών, Ευρωκλινική Παίδων, Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης & Ιατρόπολις) που αντιστοιχούν σε πολύ μεγαλύτερο κόστος νοσηλείας λόγω άλλης τιμολόγησης.
 5. Παρέχει δωρεάν (χωρίς να πληρώνετε δηλαδή τη συμμετοχή του ΕΟΠΥΥ) όλες τις διαγνωστικές εξετάσεις.
 6. Παρέχει δωρεάν όλες τις προγραμματισμένες ιατρικές εξετάσεις σε όλες τις ειδικότητες γιατρών.
 7. Καλύπτει όλα τα επείγοντα περιστατικά για 4 σοβαρές ιατρικές ειδικότητες που εφημερεύουν -παθολόγος, χειρούργος, ορθοπεδικός, καρδιολόγος- για εσάς μέχρι το ποσό των 700 ευρώ (200 + κάρτα προνομίων 500 ευρώ).
 8. Παρέχει κάρτες υγείας ειδικών παροχών και προνομίων της Ευρωκλινικής στους συγγενείς σας που αφορούν την κάλυψη επείγοντος περιστατικού και δίνουν προνομιακή τιμολόγηση για ιατρικές και χειρουργικές πράξεις με διαγνωστικές εξετάσεις έως 500 ευρώ.
 9. Παρέχει ετήσιο πλήρες check up με μόνο 20 ευρώ το οποίο περιλαμβάνει και ψηφιακή μαστογραφία για τις γυναίκες και PSA για τους άντρες.
 10. Στην περίπτωση της χημειοθεραπείας η απαλλαγή των 1.500 ευρώ ισχύει μόνο μία φορά γιατί όποια νοσηλεία υπάρξει μέσα σε 90 μέρες για την ίδια αιτία δεν θεωρείται καινούργια νοσηλεία.
 11. Το ίδιο ισχύει και για επαναλαμβανόμενες νοσηλείες από τυχόν επιπλοκές εγχειρήσεων π.χ. λόγω πίεσης ή ζαχάρου κ.ά.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα

Αίτηση Ασφάλισης Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Δήλωση Ενημέρωσης και Συγκατάθεσης

Επιστολή ΤΑΝΠΥ


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − 3 =

To Top