ΕΚΕ

MDRT Gives Day: Γίνετε σήμερα η αλλαγή που θέλετε να δείτε στον κόσμο


Το MDRT Gives Day είναι ένας θεσμός που δημιουργήθηκε για τη στήριξη συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης. Μία μέρα το χρόνο, που φέτος είναι η σημερινή 12 Νοεμβρίου, άνθρωποι του MDRT από όλο τον κόσμο επιφορτίζονται με το έργο να συγκεντρώσουν χρήματα για καλό σκοπό.

Στην Ελλάδα τον εν λόγω ρόλο έχει αναλάβει ο Κάρολος Μαρκουίζος. Και μπορείτε να δωρίσετε χρήματα αλλά και να δείτε τι ποσό έχει συγκεντρωθεί εδώ.

Όπως αναφέρει ο κ. Μαρκουίζος “Η Ομάδα Επικοινωνίας  MCC MDRT Greece 2019 – 2020 και εγώ , σας προσκαλούμε στην σημερινή γιορτή. Συμμετέχετε προσφέροντας, λίγο από τον χρόνο σας και αρκετά από την καρδιά σας.

Το σημαντικό είναι  η πρόθεση  μας ,να βάλουμε σε προτεραιότητα τους συνανθρώπους μας και να υποστηρίξουμε τα όνειρα και τους στόχους τους. Με αυτή την απλή κίνηση μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο για όλους μας”.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − 16 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
MDRT Gives Day: Γίνετε σήμερα η αλλαγή που θέλετε να δείτε στον κόσμο! https://www.insurancedaily.gr/mdrt-gives-day-ginete-simera-i-allagi-poy-thelete-n/