Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ΕΕΑ: Ανανέωση της άδειας ασφαλιστικών διαμεσολαβητών on line


Την ανανέωση της άδειας τους μέσω ίντερνετ μπορούν να πραγματοποιούν πλέον οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές μέλη του ΕΕΑ. Το Επιμελητήριο δημιούργησε την απαραίτητη υποδομή και ξεκίνησε να παρέχει και αυτή την υπηρεσία από το διαδίκτυο.

Είναι η τρίτη κατά σειρά διευκόλυνση (παροχή υπηρεσίας εξ αποστάσεως) των επαγγελματιών που δίδεται από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας στο πλαίσιο της ηλεκτρονικοποίησης των διαδικασιών του για άμεση εξυπηρέτηση των μελών του.

Η πρώτη παροχή του ΕΕΑ στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές μέσω ίντερνετ ήταν η ηλεκτρονική προσκόμιση του συμβολαίου Αστικής Ευθύνης.

Η δεύτερη κατά σειρά παροχή ήταν η δυνατότητα κατάθεσης μέσω ίντερνετ της βεβαίωσης επαναπιστοποίησης.

Και σήμερα έγινε πραγματικότητα και η ανανέωση της άδειας επαγγέλματος.

Θα ακολουθήσουν και άλλες διευκολύνσεις.

Έτσι πλέον ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής δεν έχει κανένα λόγο να προσέρχεται στα γκισέ του επιμελητηρίου ούτε ετησίως για τις σχετικές απαιτήσεις του νόμου (συμβόλαιο Αστικής Ευθύνης και βεβαιώσεις επαναπιστοποιήσεων ) ούτε ανά τριετία (ανανέωση άδειας).

Αναφορικά με την Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του e-Επιμελητήριο να ζητήσει την ανανέωση της.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΈΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ: https://www.eea.gr/ipiresies-eea/e-epimelitirio/odigies-ipovolis-etisis-ananeosis-adias-diamesolavounton-sto-e-epimelitirio/


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one − one =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ΕΕΑ: Ανανέωση της άδειας ασφαλιστικών διαμεσολαβητών on line! https://www.insurancedaily.gr/eea-ananeosi-tis-adeias-asfalistikon/