ΕΚΕ

Σταθερά δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS η Groupama Ασφαλιστική

Groupama & Παιδικά Χωριά SOS

Η Groupama Ασφαλιστική, στο πλαίσιο των συστηματικών της δράσεων Κοινωνικής Υπευθυνότητας, διοργάνωσε εκδήλωση την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στα Παιδικά Χωριά SOS, και συγκεκριμένα στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης, αποδεικνύοντας τη σταθερή και διαχρονική στήριξή της στο συγκεκριμένο Οργανισμό.

Οι εργαζόμενοι της Εταιρείας, μαζί με τις οικογένειές τους, βρέθηκαν στη Βάρη, όπου συμμετείχαν εθελοντικά σε διάφορες δραστηριότητες, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές χαράς και ψυχαγωγίας στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS. Όλοι μαζί είχαν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν, να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στις τσουβαλοδρομίες, στα παιχνίδια ευστοχίας, στον στίβο περιπέτειας, στη διελκυστίνδα, στο ποδοσφαιράκι και το air hockey, και να απολαύσουν ένα οικογενειακό μπάρμπεκιου μετά το τέλος των παιχνιδιών. Όλες οι δράσεις πραγματοποιήθηκαν υπό την ευγενική φιλοξενία των παιδιών και της διεύθυνσης του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης, καθώς και με την σταθερή χορηγία της Groupama Ασφαλιστικής.

Παιδικά Χωριά SOS

Η Groupama Ασφαλιστική συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στα Παιδικά Χωριά SOS για ένατη (9) συνεχή χρονιά, στοχεύοντας πιστά στην πρόληψη και στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, μιας και η κοινωνία αποτελεί τη φυσική προέκταση της δράσης της ίδιας της εταιρίας.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + nine =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Σταθερά δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS η Groupama Ασφαλιστική! https://www.insurancedaily.gr/stathera-dipla-sta-pedika-choria-sos-groupama-asfalistiki/